۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۰
کد خبر: ۲۷۳۲۲۵
حجت الاسلام والمسلمین عابدی:

توحید اگر با عمل همراه شود می‌تواند انسان را به کمال برساند

خبرگزاری رسا ـ رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با بیان این‌که مسأله توحید و شناخت خداوند بالاترین کمال انسانی است، گفت: انسان دو بال نظر و عمل دارد؛ نظر که به معنای شناخت خداوند است بال راست انسان و عمل بال چپ انسان به شمار می رود، امام علی(ع) فرمودند اگر انسان با یقین بخوابد بهتر از آن است که با شک و تردید نماز بخواند.
حجت الاسلام احمد علي عابدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین احمد عابدی رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم سحرگاه امروز در برنامه ماه خدا که از شبکه یک سیما پخش شد، با اشاره به سیره زندگانی رسول اکرم(ص) گفت: یکی از ویژگی های سیره پیامبر اسلام(ص) این بود که ایشان در هر مناسبتی معارف توحیدی و شناخت خدا را به مردم متذکر می شدند.


وی افزود: مسأله توحید و شناخت خداوند بالاترین کمال انسانی است، انسان دو بال نظر و عمل دارد؛ نظر که به معنای شناخت خداوند است بال راست انسان و عمل بال چپ انسان به شمار می رود، امام علی(ع) فرمودند اگر انسان با یقین بخوابد بهتر از آن است که با شک و تردید نماز بخواند.


استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که از قدیم گفته اند دست عالم را باید بوسید، اظهار داشت: آدم خوب نیز انسان محترمی است اما فقط گلیم خود را از آب بیرون می کشد، سیره پیامبر اسلام(ص) این بود که همواره مردم را از نظر علمی بالا بیاورند و علم توحید را گسترش دهند.


وی ادامه داد: سیره رسول اکرم(ص) دقیقا در زندگی امیر مؤمنان نیز وجود دارد، حضرت زهرا(س) نیز این گونه هستند؛ ایشان زمانی که خطبه فدکیه را ایراد کردند می بینیم قسمت اعظمی از آن مباحث توحیدی و مسائل الهی است، در واقع فدک بهانه ای بود تا حضرت زهرا(س) توحید را معرفی کنند.


حجت الاسلام والمسلمین عابدی با بیان این که امام علی(ع) بالاترین خطبه های توحیدی را دارند، ابراز داشت: اگر کلمات فیلسوفان، عرفا و دانشمندان بزرگی که در فلسفه و عرفان عمری کار کردند کنار کلمات امیر المؤمنین(ع) گذاشته شود می بینیم که کلمات آن ها همانند طفل دبستان است.


وی عنوان کرد: امام خمینی(ره) در پیام نخستینی که به کنگره نهج البلاغه صادر کردند فرمودند اگر تمام عقلای عالم جمع شوند نمی توانند این جمله امیر المؤمنین(ع) مبنی بر این که«خدا با همه چیز است اما به هیچ چیزی آمیخته نیست، خدا از هر چیزی جداست اما از دور نیست» را تفسیر کنند.


رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام(ص) در هر کجا که فرصتی پیدا می کرد تذکر درباره معارف توحیدی می دادند و به مردم یادآوری می کردند که همیشه شناخت خدا را بالاترین کمال بدانند و درباره نعمت های خدا تفکر کنند.


وی اضافه کرد: کلماتی که اسم اعظم خداوند و اسمای حسنای الهی را بیان می کند، معارف بلند توحیدی است که تنها مرد یگانه این میدان امیرالمؤمنین(ع) است./1323/پ202/ف

ارسال نظرات