حجاب سبب استحکام بنیان خانواده است
خانم حیدری، مدیر مدرسه علمیه صادقیه تبریز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، گفت: تأکید قرآن و احادیث و متون فقهی بر اکتساب و تقویت ملکه عفت و تقوا، ضرورت رعایت حیا و عفاف در مناسبات زن و مرد غیرمحرم، و حرمت برخی امور، بیانگر ارتباط وثیق عفاف و حیا با حجاب است.
وی ادامه داد: بین حجاب و پوشش ظاهری و عفت و بازداری باطنی انسان، تأثیر و تأثّر متقابل است، بدین ترتیب که هرچه حجاب و پوشش ظاهری بیشتر و بهتر باشد، این نوع حجاب در تقویت و پرورش روحیهی باطنی و درونی عفت، تأثیر بیشتری دارد؛ و بالعکس هر چه عفت درونی و باطنی بیشتر باشد باعث حجاب و پوشش ظاهری بیشتر و بهتر در مواجهه با نامحرم میشود.
این استاد حوزه عفاف را ریشه حجاب عنوان کرد و افزود: عفاف همانند حجاب لازم و ضروری است و اکثر مسأله بد حجابی یا بی حجابی به بی عفتی بازگشت دارد، از این رو در بی حجابی یا بد حجابی ریشه در بی عفتی دارد.
وی ابراز داشت: همانگونه که حجاب و پوشش ظاهری، لزوماً به معنای برخورداری از همه مراتب عفاف نیست، عفاف بدون رعایت پوشش ظاهری نیز قابل تصور نیست، و پوشش ظاهری یکی از علامتها و نشانههای عفاف است، و بین مقدار عفاف و حجاب، رابطهی تأثیر و تأثّر متقابل وجود دارد.
مدیر مدرسه صادقیه تبریز در ادامه به عفت باطن اشاره کرد و افزود: ریشه های بی عفتی خود در ابتدا از فکر آغاز می شود، فکر گناه سبب بی عفتی است که در نتیجه آن سرایت آن به رفتار و عدم حیا و عفاف ظاهری یعنی حجاب است و عدم رعایت دستورات دینی است.
وی عمده آسیب های بی حجابی و یا بد حجابی را در مسأله امنیت اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: نامناسب بودن پوشش زن سبب گسترش معصیت اجتماعی و بی حیایی و در نتیجه آن سهل شدن معصیت و گناه در جامعه است.
حیدری در ادامه تصریح کرد: حفظ بنیان خانواده و استحکام پایه های آن ریشه در مسأله عفاف و حجاب دارد.
وی ادامه داد: حجاب سبب امنیت و آرامش اجتماعی است، چرا که معصیت و گناه حالت بازدارندگی انسان را تضعیف و در نتیجه آن سبب اختلال نظام و نبود امنیت است، حجاب علت آرامش و معنویت محیط زندگی و اجتماع است./854/ت302/ب4