۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۲۷۴۹۱۶
معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین:

فعالیت غیر مستقیم خط فتنه با استفاده از برخی نیروهای انقلابی و اهل تسامح نظام

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین درباره این‌که چرا برخی جریان‌های سیاسی راه یافته به دولت به دنبال گماشتن نیروهای نامطمئن در مصدر امور هستند، گفت: طبیعتا خط فتنه از این جهت که مطلوب نظام نبودند، نتوانستند مستقیما حضور پیدا کنند، بنابراین سعی کردند خود را پشت نیروهای انقلابی و البته اهل تسامح نظام پنهان کنند.
فتنه

حجت الاسلام علی محبی، معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، در تبیین اصول و مبانی قرآنی و دینی مبارزه با استکبار گفت: با توجه به آیات قرآن رسالت انبیای الهی بر این بوده است تا با ظالم و طاغوت زمان خود مبارزه کنند، بنابراین یکی از مبانی مهم و رسالت انبیای الهی مبارزه با طاغوت بوده است.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین در ادامه افزود: مبارزه با طاغوت وظیفه افرادی که در مسیر خط انبیا هستند، امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نیز همین مشی را دارند، به همین دلیل رهبری مبارزه با استکبار و آمریکا را تعطیل بردار نمی‌دانند.

 

وی ادامه داد: آمریکا به این دلیل به عنوان یکی از مصداق‌های استکبار بیان شده است که دارای خوی ظلم و طغیان‌گری و ایجاد ناامنی در جهان است.

 

حجت الاسلام محبی اظهار داشت: اگر آمریکا از خوی استکباری خود دست بردارد که البته امری بعید است، مبارزه با آن نیز خاتمه پیدا می‌کند، چرا که ویژگی استکباری مورد نظر است نه صرف آمریکایی بودن.

 

دانشگاه‌ها نقش بی بدیلی در رسیدن به آرمان‌های یک کشور دارند

وی درباره علت منحصر بودن مذاکره در بخش هسته‌ای و مذاکره نکردن در موضوعاتی شبیه یمن و سوریه با آمریکا و طرف‌های غربی عنوان کرد: مباحث هسته‌ای مربوط به مباحث مالی است، اما موضوع یمن و سوریه مربوط به مباحث ایمانی است.

 

این کارشناس سیاسی افزود: ما در موضوع ایمان و کفر نمی‌توانیم بین ایمان و کفر مذاکره داشته باشیم، اما در بخش مالی دو جناح با هر ایدیولوژی و مکتب می‌توانند برای حل مسائل مذاکراتی را داشته باشند.

 

وی درباره این‌که چرا برخی جریان‌های سیاسی راه یافته به دولت به دنبال گماشتن نیروهای نامطمئن در مصدر امور هستند، تصریح کرد: طبیعتا خط فتنه از این جهت که مطلوب نظام نبودند، نتوانستند مستقیما حضور پیدا کنند، بنابراین سعی کردند خود را پشت نیروهای انقلابی و البته اهل تسامح نظام پنهان کنند.

 

این مسؤول گفت: این افراد اهداف خود را از طریق ابزار دیگری پیگیری می‌کنند، اینجا دولت باید به زیردستان خود نظارت و توجه بیشتری داشته باشد.

 

این کارشناس دینی درباره نقش محیط‌های دانشجویی در جهت تحقق آرمان خواهی و تبدیل آن به گفتمان عمومی دانشگاه ابراز داشت: براساس چشم‌انداز جمهوری اسلامی ما می‌خواهیم به اهداف بلند مدتی دست یابیم و اینجا است که دانشگاه باید در حوزه‌های مختلف حضور پیدا کند.

 

وی در ادامه افزود: دانشگاهها باید برنامه ریزی کنند و اهداف و ایده آل‌ها را مشخص کنند و راه‌های رسیدن به آن‌ها را مورد مطالعه قرار دهند؛ در فضای عمومی کشور نیز مطرح کنند تا به مطالبه‌گری تبدیل شود، از این جهت مراکز علمی و دانشگاهی می‌توانند نقش بی بدیلی در این زمینه داشته باشند.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه قزوین در تبیین اسلام رحمانی و اشتباه بودن تعریف آن به مدارا و مودت با دشمنان اسلام و انقلاب تصریح کرد: اسلام نباید تحریف شود، ما نباید تنها بخشی از اسلام را مورد توجه قرار دهیم و از بخش دیگر آن غافل شویم، رحمانیت خدا باید در کنار سایر ویژگی‌هایش دیده شود.

 

رحمانیت باید در کنار سایر ویژگی‌های دین در نظرگرفته شود

وی ادامه داد: هنگامی می‌توانیم معنای کامل رحمانیت را درک کنیم که آن را در کنار سایر آموزه‌های اسلام در نظر بگیریم، ما نباید رحمانیت را طوری معنا کنیم که مطابق با آن با برخی آموزه‌های دینی مانند مبارزه با دشمن و مستکبر اهل تساهل و مدارا باشیم.

 

حجت الاسلام محبی درباره وظیفه فضلای حوزه و دانشگاه در مقابله با تحریف اسلام ناب اظهار کرد: یکی از رسالت‌های اصلی حوزه علمیه معرفی و دفاع از اسلام ناب و مراقبت در برابر تحریف‌ها است، همچنین این امر وظیفه عقلای جامعه و افرادی که دغدغه صیانت از دین را به عهدا دارند نیز است.

 

وی در پایان گفت: حوزه تشیع یک حوزه پرتلاش، بالنده و جدی است، البته اگر مسؤولین پشتیبانی بیشتری برای جذب نخبگان و استعدادهای خوب برای حوزه داشته باشند، حوزه می‌تواند در مواجهه با تحریف اسلام عملکرد بهتری داشته باشد./848/ت302/ح

ارسال نظرات