۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵
کد خبر: ۲۷۵۰۰۹
آیت الله نابلسی:

توافق هسته‎ای اقرار آمریکا به قدرت ایران است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه صیدای لبنان توافق هسته‎ای را اذعان آمریکا و همپیمانانش به قدرت ایران توصیف کرد.
آيت الله شيخ عفيف نابلسي

 

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله شیخ عفیف نابلسی امام جمعه صیدای لبنان، امروز طی پیامی با اشاره به توافق هسته‎ای ایران با گروه 5+1 گفت: توافق ایران فقط اختصاص به رفع محاصره اقتصادی و مسائل مالی ندارد بلکه نشان دهنده قدرت این کشور و مشروعیت موضوع هسته‎ای ایران است.

 

وی افزود: توافق هسته‎ای نقش استراتژیک و تاثیرگذاری در کشورهای منطقه و جهان خواهد داشت و این مسأله موجب پر رنگ‎تر شدن نقش مقاومت می‎شود.

 

آیت الله نابلسی توافق هسته‎ای ایران را نشان دهنده شکسته شدن تسلط ایالات متحده آمریکا و عقب نشینی آن در برابر خواسته‎های مشروع ایران دانست و تصریح کرد: آمریکا و متحدانش با این توافق به قدرت و حق ایران در استفاده از برنامه‎ صلح آمیز هسته‎ای و بازگشتش به بازار جهانی اقرار کردند.

 

امام جمعه صیدای لبنان تصریح کرد: توافق هسته‎ای ایران با گروه 5+1 بدون شک موجب افزایش تعامل و همکاری این کشور با سایر دولت‎های جهان می‎شود.

 

وی یکی دیگر از فواید توافق هسته‎ای ایران را عقب نشینی رژیم صهیونیستی و افزایش قدرت ایران و حزب الله لبنان در مبارزه با این رژیم بر شمرد./994/ب902/د

ارسال نظرات
captcha