۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۶
کد خبر: ۲۷۷۱۸۹
استاندار خوزستان:

تبادل نقطه نظرات مردم و مسؤولان از ویژگی‌های نمازجمعه است

خبرگزاری رسا ـ استاندار خوزستان با اشاره به این که تبادل نقطه نظرات مسؤولان نظام، رهبری و مردم از ویژگی‌های نمازجمعه است، گفت: در دوران انقلاب ائمه جمعه از شخصیت‌های بارز و شاخص دینی و سیاسی بودند.
عبدالحسن مقتدايي ، استاندار خوزستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، ظهر امروز در گردهمایی منادیان توحید که ویژه اعضاء ستاد اقامه نماز جمعه استان در اهواز برگزار شد، با اشاره به این که سنگر نمازجمعه به فرمان امام خمینی(ره) احیاء و ایجاد شد، بیان داشت: نمازجمعه از سنگر اساسی هدایت در زمینه های گوناگون است.

 

وی با اشاره به این که در نمازجمعه باید تنها باید به تقوا توصیه کرد، اظهار داشت: نمازجمعه منشأ افتخار آفرینی است که باید برای نسل های بعد تبیین شود؛ سنگر نمازجمعه تنها جنبه ارشاد و مرور وقایع هفته پیش از نمازجمعه نیست.

 

استاندار خوزستان تصریح کرد: تبادل نقطه نظرات مسؤولان نظام، رهبری و مردم از ویژگی‌های نمازجمعه است؛ در دوران انقلاب ائمه جمعه از شخصیت‌های بارز و شاخص دینی و سیاسی بودند.

 

مقتدایی با تأکید براین که دشمنان ضد انقلاب از کانون نمازجمعه وحشت دارند، عنوان کرد: ترور شخصیت های بارز در دوران انقلاب بیانگر این مسأله است؛ جایگاه خطیب نمازجمعه با توجه به تهاجم هایی که به این سنگر خواهند شد، مشخص می شوند.

 

وی با اشاره به این که نمازجمعه در دوران دفاع مقدس کانونی برای بسیج همه امکانات جهت اعزام به جبهه ها بود، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس، نمازجمعه در هر شرایطی برپا می‌شد.

 

استاندار خوزستان تأکید کرد: در استان خوزستان، آیت الله موسوی جزایری، مرحوم آیت الله قاضی دزفولی و چند دیگر از علما سمبل دفاع مقدس هستند.

 

مقتدایی گفت: خطیب نمازجمعه باید جایگاه و منزلتی داشته باشد، اما نمازگزاران چنین شرط هایی را ندارند؛ هرکس با هرد تفکری می تواند در نمازجمعه شرکت کند.

 

وی با اشاره به این که خطیب نمازجمعه دارای دو شخصیت حقیقی و حقوقی است، بیان داشت: در شخصیت حقوقی، ائمه جمعه باید همه شرایط احراز جایگاه امام جمعه را باید داشته باشد؛ شخصیتی با بار علمی بالا و تقوایی است.

 

استاندار خوزستان ادامه داد: در شخصیت حقیقی، جایگاه امام جمعه باید به محبوبیت در میان افراد ختم شود؛ امام جمعه ای که جایگاه حقیقی و حقوقی آن برهم منطبق باشد در این حالت تأثیرگذار خواهد بود.

 

مقتدایی تصریح کرد؛ پل ارتباطی ائمه جمعه با مردم، انطباق شخصیت حقیقی و حقوقی آن بر یکدیگر است./9453/پ203/ح

ارسال نظرات