۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۸
کد خبر: ۲۷۸۶۲۱
مسؤول نمایندگی مدیریت حوزه های علمیه خراسان شمالی:

مهم ترین رسالت طلاب و روحانیان ترویج آموزه های دینی و تداوم راه انبیا است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نمایندگی مدیریت حوزه های علمیه استان خراسان شمالی گفت: مهم ترین رسالت و وظیفه طلاب و روحانیان ترویج و تبیین آموزه های دینی و تداوم راه انبیا و اولیای الهی است.
حجت الاسلام سالاري مکي- مسؤول نمايندگي مديريت حوزه هاي علميه خراسان شمالي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام حجت سالاری مکی، مسؤول نمایندگی مدیریت حوزه های علمیه استان خراسان شمالی، امروز در جمع طلاب ترم تابستانی مدارس علمیه استان، با اشاره به نقش و وظایف روحانیت در جامعه اسلامی، اظهار کرد: قدم نهادن در راه طلبگی و آموختن علوم دینی و پس از آن ترویج آن در بین مردم، سعادت بزرگی است که نصیب برخی از افراد می شود و باید قدر این سعادت و توفیق را دانست.

وی با اشاره به آیات قرآنی و روایات اسلامی پیرامون طلبگی، افزود: طلبگی و تبلیغ دین مبین اسلام رسالت و وظیفه ای مهم و متمایز از سایر شئونات اسلامی بوده که بر دوش طلاب و روحانیان گذاشته شده است.

حجت الاسلام سالاری مکی ادامه داد: بر این اساس طلاب باید با جدیت و ممارست در پی کسب علوم دینی و ارتقای آموخته های دینی و فضائل اخلاقی خود باشند تا بتوانند پس از فراغت نسبی از تحصیل، آموخته های دینی و احکام اسلامی را در جامعه بسط و گسترش داده و آنها را برای مردم ترویج و تبیین کنند.

دبیر شورای استانی حوزه های علمیه خراسان شمالی با بیان این که بر اساس آیات قرآنی فراگیری، تبلیغ و آشنا کردن مردم با معارف دینی یک فریضه مهم الهی محسوب می شود، خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیان و حوزه های علمیه با توجه به رسالتی که دارند مصداق بارز این آیات قرآنی هستند به همین دلیل نیز طلبگی به معنای گام نهادن در مسیر ترویج ارزش های الهی و دینی و تلاش برای رساندن مردم به اوج کمال و سعادت دنیوی و اخروی است.

وی اضافه کرد: مهم ترین رسالت و وظیفه طلاب و روحانیان ترویج و تبیین آموزه های دینی و تداوم راه انبیا و اولیای الهی است.

حجت الاسلام سالاری مکی در ادامه با قرائت حدیث «من کان من شیعتنا عالما بشریعتنا فاخرج ضعفاء شیعتنا من ظلمة جهلهم الی نور العلم الذی حبوناه به، جاء یوم القیامة و علی راسه تاج من نور یضی ء لاهل جمیع العرصات...» از امام علی(ع)، افزود: مولای متقیان در این حدیث جایگاه عظیم علما و روحانیان و هادیان جامعه را در پیشگاه خداوند متعال بیان کرده است.

وی ادامه داد: بر اساس فرموده امام علی(ع) ارزش کار روحانیان و علمای دینی به عنوان سرداران و سربازان عرصه جهاد فرهنگی و دینی به اندازه ای است که هنگام ورود به محشر، نور و درخشندگی چهره آنها اهل محشر را متوجه خود می کند که این موضوع نشان دهنده ارزش و کرامت علم و عالمان نزد خداوند متعال است.

حجت الاسلام سالاری مکی خاطرنشان کرد: اقتضای این مقام والا در جهان آخرت این است که در دنیا نیز مردم از نور گفتار و کردار انسانی افرادی که در زمینه گام نهاده اند استفاده کنند تا از فتنه ها و تاریکی هایی که در جامعه ایجاد می شود در امان مانده و به سوی کمال و سعادت دنیوی و اخروی گام بردارند.

وی در ادامه با اشاره به ملزومات طلبگی، توکل به باری تعالی، تقید به واجبات و ارتباط قلبی با حضرت ولی عصر(عج) را برخی از ملزومات طلبگی برشمرد و افزود: همچنین جدیت در تحصیل، برنامه ریزی علمی و معنوی صحیح و ترسیم آینده ای مبتنی بر اهداف متعالی و اسلامی از دیگر وظایف طلاب و سربازان امام زمان(عج) است.

مسؤول نمایندگی مدیریت حوزه های علمیه استان خراسان شمالی در خاتمه تصریح کرد: طلاب نوجوانی که تازه در این مسیر مقدس گام می گذارند باید تلاش کنند در وهله نخست فضائل اخلاقی و تهذیبی کسب کنند و سپس برای ارتقای آموخته های دینی خود اقدام کنند./9314/پ202/ب

ارسال نظرات