۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۶
کد خبر: ۲۷۹۲۷۱
معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه کشور:

تهذیب و درس دو رکن اساسی حوزه های علمیه است

خبرگزاری رسا ـ معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه کشور با اشاره به این که تهذیب و درس دو رکن اساسی حوزه های علمیه شمرده می شود، گفت: طلبه خوب کسی است که وقتی مردم به او نگاه می کنند، آن ها را به یاد خدا بیندازند.
 طلاب طلاب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام محمد جواد فاضل، معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه کشور، امشب در دیدار با طلاب جدید در مدرسه علمیه محمودیه کرمان، گفت: یکی از وظایف پیامبر اسلام مقام تبیین دین اسلام برای مردم بود.

 

وی افزود: بیان کردن دین خدا برای مردم بعد از پیامبر و اهل بیت(ع) وظیفه حوزه های علمیه است که دین خدا را به مردم بگویند.

 

حجت الاسلام فاضل با اشاره به این که حوزه های علمیه جانشین خدا در روی زمین هستند، خاطرنشان کرد: در دنیای امروز باید طلاب حوزه های علمیه، بیان خدا را از قرآن و اهل بیت(ع) بگیرند و آن ها را به مردم بگویند تا ظیفه خود را در این دنیا به بهترین وجه انجام دهند.

 

وی با توجه به این که طلاب در حوزه های علمیه مبلغان دین خدا هستند، اظهار داشت: طلاب باید در حوزه های علمیه تهذیب را با انجام واجبات و ترک محرمات مقدمه هر کاری بدانند.

 

معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه کشور یادآور شد: کسانی که درحوزه های علمیه علاوه بر تهذیب درس را هم با جدیت کامل می خوانند، می توانند سرنوشت خوبی را برای خود رقم بزنند زیرا با درس خواندن و اخلاق خوب انسان می تواند به خدا نزدیک شود.

 

حجت الاسلام فاضل با اشاره به این که تهذیب و درس دو رکن اساسی حوزه های علمیه شمرده می شود، بیان داشت: طلبه خوب کسی است که وقتی مردم به او نگاه می کنند، آن ها را به یاد خدا بیندازند.

 

وی بیان داشت: طلاب در روی زمین باید آینه خوبی برای خدا باشند و اگر نتوانند این جانشینی خدا را در روی زمین انجام دهند، نمی توانند سرباز خوبی برای امام زمان(ع) باشند.

 

معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه کشور با بیان این که تشکر از نعمت های خدا از وظایف مردم شمرده می شود، خاطرنشان کرد: طلابی که به حوزه های علمیه راه پیدا می کنند، باید قدر استادان و مدیران خود را بدانند.

 

استاد حوزه علمیه اظهار داشت: وقتی که امام زمان(ع) یک فردی را به عنوان طلبگی انتخاب می کند باید آن طلبه زحمت و تلاش خود را در آن حوزه علمیه انجام دهد تا طلبه خوبی برای بیان کردن دین خدا باشد.

 

وی با اشاره به این که شیطان برای طلبه ها برنامه ریزی خاصی را دارد، تأکید کرد: طلاب باید با ذکر خدا گفتن، خود را از شیطان دور کنند چرا که با ذکر گفتن خدا، انسان می تواند خود را به او نزدیک کند.

 

وی در پایان گفت: طلبه ها باید در حوزه های علمیه مراقب غفلت های خود باشند و سعی کنند که با ذکر خدا گفتن از غفلت فرار کنند./972/پ202/ح

ارسال نظرات