۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۴
کد خبر: ۲۸۰۱۸۴
مدیر گروه معارف دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد:

الگوپردازی های غلط در عرصه فرهنگ مشکل آفرین شده است

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه معارف دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی با انتقاد از الگوپردازی های غلط در عرصه فرهنگ، تاکید کرد که این مساله کشور را دچار مشکلاتی کرده است.
مدير گروه معارف دانشکده الهيات دانشگاه فردوسي مشهد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت‌الاسلام سید محمد مرتضوی، مدیر گروه معارف دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد در جلسه پرسش و پاسخ پیرامون ابعاد ولایت فقیه که بعد از ظهر امروز در دفتر حزب مؤتلفه اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، مبارزات استبدادی(جریان مشروطه)، استعماری(جریان تنباکو) و اسلامی(فدائیان خلق) را به عنوان مبارزات مردم ایران در طول تاریخ معرفی و اظهار کرد: جریان های ضد دینی هنوز نیز در کشور از بین نرفتند و در حال فعالیت علیه دین و حکومت هستند و در واقع  این جریان ها با هدف نابودی دین کار سیاسی می کنند و در مواردی نیز خداوند را نیز منکر می شوند.


وی با تأکید بر مقاومت ملت و نظام در طول این سال ها، با وجود این همه جریان های تخریبی علیه اسلام و نیز با اشاره به جریان هفتم تیر سال 1360، خاطر نشان کرد: واقعه تاریخی هفتم تیرماه اگر نمی بود، دو جریان خط امام و لیبرالیسم در کشور با هم تلاقی می کردند و به ناچار یکی از دو جریان ها باید باقی می ماند که شهادت شهید مرتضی مطهری سبب شد تا این اتفاق به سود خط امام اتمام یابد.


مدیر گروه معارف دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی با بیان این که به طور معمول فرهنگ گروه های حزبی در کشور جا نیفتاده است، افزود: احزابی که قبل از انقلاب ایجاد شدند، حکومتی بودند و احزاب حکومتی بعد انقلاب نیز کار سیاسی انجام نمی دادند در واقع ذهن مردم با حزب گرایی سازگاری ندارد ولی از سوی دیگر، نظام خواهان آن است؛ حزب جمهوری به عنوان یکی از گسترده ترین احزاب در ایران بود.


عملکرد ناکارامد انقلابیون نسبت به انتخابات آتی در کشور

وی با اظهار نارضایتی از عملکرد مذهبیون و انقلابیون نسبت به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد:جریان اصلاح طلب نسبت به این مهم مدیریت لازم را انجام دادند و لیست 300 نفری کابینه خود را در مجلس از حدود 6 ماه پیش تکمیل کردند تا مجلس را تصاحب و از این طریق به اهداف خود در کشور دست پیدا کنند.


مدیر گروه معارف دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی گفت: دعوا فقط بر سر مسأله انتخاب رییس مجلس که بنا دارند از پوشش یک فرد مذهبی برای پنهان شدن و منطق دادن به افعال خود استفاده کنند نیست و ناطق نوری یکی از گزینه های آن ها است؛ متأسفانه این جریان اقلیتی در کشور به شدت در حال فعالیت است.


حضور  مردم در صحنه انتخابات یک حکم شرعی است

استاد دانشگاه با تاکید این که مردم بدون هیچ وابستگی به خارج به عنوان پشتوانه اصلی نظام هستند، تصریح کرد: متأسفانه جریان دین دار یا اهمیت مسئله انتخابات و فعالیت جریان مخالف را نمی فهمد و یا این که تمارض به نفهمی می کند و اشتباه آن ها نیز واگذار کردن این مسئله به دولت است؛ در صورتی که دولت تأثیر خاصی بر آن ندارد بلکه مشارکت مردمی به عنوان یکی از شاخصه های مهم حکومت اسلامی و مدیریت جامعه به شمار می رود، لذا شریعت مردم حضور در صحنه انتخابات است.


حجت الاسلام مرتضوی تصریح کرد: متأسفانه مردم در انجام جزئی ترین کارها را نیز از حکومت انتظار دارند و همین امر سبب گستردگی بیش از حد دولت  شده است و بخش دیگر نارسایی امروز کشور نیز معلول عملکرد جریان های ضد دینی که بسیار حساب شده و دقیق عمل می کنند.


وی، با بیان به این که انبیا یک هدف عالی را دنبال می کردند ولی مردم به فکر دنیای خویش بودند و این دلیل تنها ماندن ائمه(ع) در طول تاریخ اسلام بود، اظهار کرد:
امام حسین(ع) در حدیثی فرمودند «مردم، بنده دنیایند و به ظاهر، دم از دین مى‏ زنند و تا زمانى که زندگیشان تأمین شود،از آن دفاع می‌کنند؛ امّا چون در بوته آزمایش قرار گیرند،دیندارانْ اندک‏ اند»

 

تشکیل وزارت امربه معروف و نهی از منکر در مجلس شورای اسلامی آینده کشور

استاد دانشگاه با تأکید بر تشکیل وزارت امربه معروف و نهی از منکر در مجلس آینده کشور، اظهار کرد: امربه معروف و نهی از منکر که برخی به غلط آن را دخالت در امور شخصی می دانند به عنوان یک امر مهم در فرهنگ سازی کشور و لازمه یک جامعه اسلامی است در حالی که برای اموری همچون ورزش، وزارت خانه در نظر گرفته می شود، مقوله فرهنگ به طور قطع نیاز بیشتری به تشکیل وزارت خانه دارد.

 

حجت الاسلام مرتضوی در بخش دیگر سخنان خود با یادآور شدن این که در اوایل انقلاب فعلی به نام «رشوه» وجود نداشت و فرهنگ صف آرایی و احترام به حقوق یکدیگر از آن زمان بوده است، تصریح کرد: مردم در ابتدای انقلاب در صحنه حضور داشتند و هرگز اجازه رشوه خواری را نمی دادند ولی متاسفانه امروز، «رشوه» در کشور نفوذ کرده شده است.



وی الگوپردازی های غلط در عرصه فرهنگ را مشکل آفرین خواند و افزود: بزرگ کردن افراطی و بیهوده برخی شخصیت ها که تبدیل به الگو می شوند، یکی از دلایل الگو پردازی نادرست در کشور محسوب می شود./844/پ202/ج

ارسال نظرات