حضرت معصومه الگوی والای عفاف و حجاب برای بانوان جامعه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در محمودآباد، حجت الاسلام سید داوود موسوی، امام جمعه محمودآباد عصر امروز در جشن میلاد ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) در این شهرستان با اشاره به نامگذاری روز ولایت حضرت معصومه(س) به عنوان روز دختر گفت: نامگذاری یک روز به نام دختران هر چند به عنوان یک نماد برگرفته از میلاد کریمه اهل بیت(ع) امری مثبت تلقی می شود، اما توقف این نام در یک روز به یقین جفای بزرگ به دختران عزیز ومکرم میباشد.
وی از دختران به عنوان هدیه ای الهی و رحمت خداوندی برای بشریت دانست و با بیان این که دختران در جامعه اسلامی، خانواده و همچنین صحنه های اجتماعی مایه مباهات، سرزندگی وا فتخار کشور هستند، افزود: دختران عفیف و پاکدامن جامعه اسلامی امروز الگویی برای جوامع دیگر هستند.
حجت الاسلام موسوی وجود دختر در هر خانواده را یک سرمایه عظیم و موهبت تمامنشدنی برای خانواده توصیف کرد و گفت: خداوند متعال هر پدر و مادری را دوست داشته باشد به آنها دخترانی اعطا میکند که همیشه غمگسار آنها باشند.
امام جمعه محمود آباد با تبیین مقام شامخ حضرت معصومه(س) و ویژگی های منحصر به فرد خانوادگی ایشان گفت: این بانوی ارزشمند اسلام در خاندانی که سرچشمه علم، تقوا و فضایل اخلاقی بود پرورش یافت.
وی ادامه داد: پس از آن که پدربزرگوار این بانوی اسلام، شهید شد، فرزند آن امام، حضرت رضا(ع)، عهده دار تعلیم و تربیت خواهران و برادران خود شد و تأمین مخارج آنان را نیز بر عهده گرفت و در اثر توجهات زیاد آن حضرت، هر یک از فرزندان امام کاظم (ع)، به مقامی والا دست یافتند و زبان زد همگان شدند.
امام جمعه محمودآباد، حضور حضرت فاطمه معصومه(س) را برای ایرانیان و به ویژه مردم شهر قم را یک نعمت الهی دانست و با ذکر و روایتی از امام صادق(ع) گفت: عظمت امروز شهر مقدس قم به برکت وجود ان بانوی نمونه اسلام است.
حجت الاسلام موسوی خاطرنشان کرد: اگر حضرت معصومه (س) بهعنوان الگوی شایسته برای دختران معرفی میشوند باید همه جنبههای معنویت زندگی آن حضرت از حیا، عفاف و حجاب گرفته تا اوج محبت و ولایتمداری بازگو شده و همه بتواند از این معیار شایسته استفاده کنند.
استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود به ولایت مداری حضرت معصومه(س) اشاره کرد و با بیان این که حضرت معصومه(س) عالمانه به حمایت از ولایت پرداخت، گفت: ایشان حیات و زندگی خود و دفاع از ولایت را در این دیدند که در کنار امامت و ولایت قرار گیرد و بنابراین از مدینه به قصد مرو حرکت کردند.
وی با اشاره به روشنگریهای حضرت معصومه(س) در خصوص ولایت اهل بیت(ع) گفت: آن حضرت در مسیر حرکت توطئه دشمنان را برملا کرده و دشمن که این سخنان را برنمیتافت به این کاروان حمله کرده و پاسداران آن را به شهادت رسانده و فاطمه معصومه(س) را مسموم کردند.
وی اذن در شفاعت شیعیان را یکی از وجوه تشابه حضرت معصومه (س) با حضرت زهرا (س) عنوان کرد و افزود: خداوند مقام شفاعت را بین حضرت زهرا (س) و فاطمه معصومه (س) قرار داده است./1312/پ202/ب1