انتشار چهار عنوان کتابچه فرهنگی سیاسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، علیرضا جوهری، مدیر اجرایی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با عنایت به مصوبه شورای عالی فرهنگی از سال 91 تا به امسال ضیافت ها و برنامه های متعددی را نهاد رهبری در دانشگاه ها اجرا کرده است.
وی افزود: هدف از اجرای این برنامه ها ارتقای مهارت های علمی و فرهنگی اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و انتقال آن به نسل پرسشگر و دانشجو است.
جوهری به برگزاری کلاس های تربیتی در دوره ضیافت اساتید اشاره کرد و گفت: در چهار دانشگاهی که در چهار شهرستان استان میزبان ضیافت می شوند هفت کلاس با موضوع اندیشه سیاسی یک و دو توسط استاد محمد جواد نوروزی برگزار می شود.
وی برنامه های ضیافت را متعدد خواند و افزود: برای ایجاد نشاط و شادابی در بین اساتید و اعضای خانواده آنان برنامه های متنوعی از قبیل برنامه های ورزشی و تفریحی در قالب اردو، برگزاری کلاس های اخلاقی و فرهنگی در مورد سبک زندگی اسلامی و دعوت از سخنرانان برجسته مانند استاد سعید عزیزی و حجت الاسلام ارجمندی که هر دو از مشاوران و کارشناسان امور خانواده هستند، اجرا می شوند.
مدیر اجرایی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: در کنار برنامه های آموزشی برای اساتید حاضر در ضیافت برنامه های فرهنگی از قبیل نشست هم اندیشی اساتید با حضور روئسای دانشگاه ها برگزار می شوند که در این نشست ها مسایل و معضلات مربوط به دانشگاه ها آسیب شناسی شده و مورد بررسی قرار می گیرد.
وی برگزاری دوره های آشنایی با فرقه ضاله وهابیت را یکی از برنامه های قابل اجرا در این ضیافت دانست و افزود: چهار عنوان نشریه و کتابچه با موضوعاتی از قبیل؛ دخالت های آمریکا، دخالت های انگلیس، شیعه لندن و یا فرقه شیرازی ها در حال تهیه و چاپ است که هنگام برگزاری ضیافت اندیشه بین اساتید استان پخش می شوند.
گفتنی است، ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی چهار شهرستان آذربایجان غربی به ترتیب؛ ماکو، ارومیه، مهاباد و میاندوآب از تاریخ یک الی 20 شهریور و در هر شهرستان به مدت پنج روز برگزار می شود./936/پ203/ب4