۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳
کد خبر: ۲۸۲۶۱۲
رییس تبلیغات اسلامی جاسک:

نقد ابزار تعامل یک جامعه پویا است

خبرگزاری رسا ـ رییس اداره تبلیغات اسلامی جاسک با بیان این که نقد ابزار تعامل یک جامعه پویاست و می تواند پایه پیشرفت باشد، گفت: نقد پذیری به مراتب ارزشمندتر از نقد است.
نقد ابزار تعامل یک جامعه پویا است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام حمید غلام پور رییس تبلیغات اسلامی جاسک امروز یکشنبه یکم شهریور در جمع طلاب با اشاره به این که انتقاد پذیری و انتقاد کردن مؤثر دارای اهمیت زیادی برای موفقیت سازمانی است گفت: اموری چون ارزشیابی عملکرد، مشارکت در تیم های کاری بستگی به بکارگیری مطلوب انتقادپذیری و انتقادکردن دارد و کار پیچیده ای است از این رو انتقاد با ابراز احساسات درباره موضوعات پیچیده و مشکل، می تواند تخریب کننده و حتی بسیار خطرناک باشد.

 

وی افزود: نقد و انتقاد سبب رشد فرد و جامعه می شود، نقد یعنی ارزیابی منصفانه و انتقاد کننده می بایست نقد خود را بدون هیچگونه حب و بغض بیان کند و از جنجال و هیاهو و بزرگنمایی خوداری کند.

 

رییس تبلیغات اسلامی جاسک بیان داشت: انتقاد؛ پیچیده، مهم و ضروری است، باید به یاد داشت که هیچ شغلی، از انتقاد معاف نیست، زیرا انتقاد در کار، وجه مشترک همه­ ما است که نتایج مطلوب تر را همراه دارد.

 


وی تصریح کرد: اگر انتقاد با نیت حب و بغض باشد فرد و جامعه از مسیر اصلی خود که پیشرفت است باز می ماند. مسؤولان و نخبگان باید بلند نظر بیندیشند، جهانی فکر کنند و محلی عمل کنند و اگر بخواهند با کوتاه نظری و کوتاه فکری به مسایل بنگرند از کار اصلی خود که خدمت به مردم و جامعه است باز می مانند.

 

حجت الاسلام غلامی در ادامه بیان داشت: ما باید تیزبین باشیم نه ریز بین؛ چرا که انسان اگر تیز بین باشد افق دید او وسیع است و همه مسایل خرد و کلان را می بیند و با دید بزرگ منشی خود به حل و فصل آن می پردازد اما انسانی که ریز بین باشد دچار وسواس شده و از کارهای کلان باز می ماند و افق چنین انسانی بسیار ناچیز است از این رو انتقاد کننده باید انتقاد پذیر باشد.

 

وی همچنین افزود: جاهلانه و غافلانه حرف زدن انتقاد نیست بلکه غرض ورزی است و در مسیر شیطان حرکت کردن است پس باید در تمام مسایلی که می خواهیم انتقاد کنیم و حرف بزنیم خود آگاه و خبره باشیم در غیر این صورت مردم هیچگونه توجهی به سخنان ما نخواهند کرد.

 

رییس تبلیغات اسلامی جاسک همچنین اضافه کرد: وقتی انسان به درجه علمی و تجربی بالایی رسید برای شروع خودسازی و به دور از خود بینی و تکبر، از خود انتقاد می کند و این نشانه رشد و رسیدن به تقوا است از این رو انتقاد باید برای رضای خدا و پیشرفت جامعه و خدمت به خلق خدا باشد.

 

وی با بیان این که نقد ابزار تعامل یک جامعه پویاست و می تواند پایه پیشرفت باشد ابراز داشت: از انتقاد نترسیم و به پیشواز آن برویم، همیشه این را بیاد داشته باشیم که نقد پذیری به مراتب ارزشمندتر از نقد است، زیرا این گونه بازخوردها، موجب می شود به روش های نو و کامل تری برای ارائه کارها و آثارمان برسیم.

 

حجت الاسلام غلام پور در پایان تأکید کرد: یکی از ویژه گی های یک جامعه سالم و متمدن، احترام به آزادی اندیشه و بیان دیگران است، ما باید بیش از پیش پذیرای عقایدی باشیم که ممکن است با بینش و سلیقه های شخصی ما متفاوت و مخالف باشد./851/پ202/ب4

ارسال نظرات