۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۲۸۳۴۲۰
رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد:

فرهنگسراهای مشهد در اشاعه سبک زندگی و سیره اهل بیت به جهان اسلام تلاش کنند

خبرگزاری رسا ـ رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد با اشاره به فعالیت فرهنگسراهای مشهد در دهه کرامت، گفت: فرهنگسرا های مشهد باید در زمینه خاص خودشان الگو سازی کنند تا به جهان اسلام شناخته شوند، مثلا فرهنگسرای قرآن و عترت باید در زمینه معرفی این دو منبع الهی و سیره اهل بیت آن هم به زبان های روز دنیا تلاش کند.
حجت الاسلام اخلاقي

حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی، رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، در ارزیابی برنامه های دهه کرامت پایتخت فرهنگی کشور گفت: دهه کرامت و توجهی که مردم عاشق اهل بیت به ویژه خود مردم مشهد به هشتمین امام تابناکشان دارند، سب شده است تا  زائران زیادی از شهر های مختلف برای نمایش عشق و علاقه خود به اهل بیت به مشهد الرضا، پایتخت معنوی دلها بیایند.


رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: در طول این دهه شهرداری مشهد و معاونت فرهنگی در کنار فضا سازی شهری، تبلیغات مختلفی را  انجام داد و  هر روز جشن هایی را با حضور عامه مردم به خصوص  نوجوانان و جوانان در سطح فرهنگسرا ها برگزار می کرد، همچنین تنوع برنامه ها در فرهنگسرا های مشهد زیاد بوده که مورد تقدیر و سپاس نیز قرار گرفته است.


وی با بیان این که برای دستیابی به شاخصه های مشهد 2017 باید از تمام ظرفیت های موجود استفاده شود، تصریح کرد: اینکه سال 2017 بناست تا مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی می شود، ظرفیت بزرگی است؛ به این سبب که ویژگی های نظام  جمهوری اسلامی به دنیای امروز معرفی می شود و ظرفیت های مکتب اهل بیت به این سبب  بروز و ظهور پیدا می کنند.


حجت الاسلام اخلاقی با اشاره به سخن پیامبر(ص) در این زمینه افزود: خاتم پیامبران در روایتی می فرمایند که اگر مردم زیبایی گفتار و کلام ما را بشناسند و با سبک زندگی  آشنا شوند، مشتاقانه از ما پیروی خواهند کرد، همچنین این ظرفیت را باید ما در ابعاد مختلف فکری و فرهنگی برای آن برنامه ریزی کنیم.


رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: ما در دنیای امروز وظیفه داریم تا در حوزه های اجتماعی، دینی و علمی روش و مکتب اهل بیت را به دنیای اسلام معرفی کنیم، همچنین امروزه در حوزه های فردی، اجتماعی و به طور خاص تر شهروندی، ظرفیت هایی در محلات مشهد وجود دارد که می تواند برای کشور های اسلامی الگو باشند. اما ما بعضا به آنها بی توجه هستیم.


وی با اشاره به فعالیت فرهنگسراهای مشهد در ظهور این ظرفیت ها گفت: فرهنگسرا های مشهد فعالیت موضوعی دارند و باید در آن موضوع و زمینه خاص خودشان  الگو سازی کنند تا به جهان اسلام شناخته شوند، مثلا فرهنگسرای قرآن و عترت باید در زمینه معرفی این دو منبع الهی و سیره اهل بیت آن هم به زبان های روز دنیا تلاش کند و این آمادگی را داشته باشد که پاسخ ها نیاز های امروز اسلام را در زندگی فردی و اجتماعی خود بدهد.


حجت الاسلام اخلاقی ادامه داد:  فرهنگسرای سلامت باید بتواند نکاتی که در حوزه سلامت و تندرستی جامعه  در قرآن و عترت وجود دارند، برای معرفی دنیای اسلام تبیین کند، آن چه مهم است پذیرش این است که ما بتوانیم برای همه سوال های دنیای امروز چه در حوزه حکومتی و چه در حوزه اجتماعی پاسخی را ارائه دهیم.


رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد با بیان این که پاسخ های پرسش های بشری نباید صرف مدل و نظریه باشد، اظهار کرد:  این جوابها باید تبدیل به برنامه اجرایی شوند،  ضمن این که در کنار آن ما می توانیم ظرفیت های بزرگ مشهد  و سابقه تمدنی آن را به دنیای اسلام معرفی کنیم و همه فرهنگسرا ها قادر هستند تا با برنامه های اصولی و کاربردی خود در این عرصه گام های سترگی  را بردارند./864/
ت302/ح

ارسال نظرات