سامانه جذب اعضای هیأت علمی رکود سامانه های داخلی را از بین می برد
![حجت الاسلام رضوان طلب](/Original/1394/06/06/IMAGE635763890988050027.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام محمدرضا رضوان طلب، رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی کشور، عصر امروز در مراسم رونمایی از فاز اول سامانه جذب اعضای هیات علمی که در تالار طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدی رضوی برگزار شد، گفت: در صفحه اول سامانه جذب اعضای هیات علمی نام «نور رضوی» گذاشته شد تا هر کس صفحه را باز می کند، صلوات خاصه خوانده و قرائت شود؛ در مراسم هفته دولت نیز وزیر بهداشت در لباس خادمی گزارش کار خود را ارئه می داد و وجود امام رضا(ع) یک افتخار بزرگ برای کشور است.
رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی ادامه داد: امام رضا (ع) باید عنایت کنند تا نفوذ کلمه اساتید و درخشش آن ها در عرصه علم و فناوری تضمین شود، اگر حمایت و نگاه امام رضا(ع) بر کارهایمان حاکم باشد، نوشته ها و فعالیتمان معنای دیگری پیدا می کند، این سامانه می تواند تمام سرگردانی ها و اعتراضات گذشته را خاتمه بدهد، دیگر کسی برای پیگیری پرونده اش دلهره ای ندارد.
وی با بیان این که راه اندازی این سامانه رکود سامانه های داخلی را از بین می برد، تصریح کرد: هر عضوی می تواند از هنگام ورود به دانشگاه تا زمان بازنشستگی از این سامانه استفاده کند، کسانی که از سابق در دانشگاه ها به عنوان عضو هیات علمی ثبت نام شده اند، اطلاعاتشان در سیستم بارگذاری می شود.
حجت الاسلام رضوان طلب با بیان این که برای پیشرد سریع کار گروه های فنی به دانشگاه ها اعزام می شوند، یادآور شد: پرونده های اعضای هیات علمی در سیستم ثبت می شوند و تمام اطلاعات و آمار های دانشجویان ریز به ریز در اختیار ما قرار خواهد گرفت، همچنین این سیستم قابلیت تکمیل و تصحیح روزانه دارد، رفع مشکل افزودن قابلیت به سیستم از دیگر مزیت های سامانه است.
رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی افزود: تیم فنی مرکز جذب حامیان خوبی هستند، سامانه قبلی تنها در مرحله فراخوان بود اما این سامانه جای هیچ نگرانی را برای ما نگذاشته است زیرا که اگر مشکلی پیش بیاید، همکاران ما در کم تر از 48 ساعت آن را رفع خواهند کرد، نام امام رضا(ع) را بر این سیستم مغتنم می شماریم و امیدواریم حمایت اهل بیت ما را در پیشرفت یاری کند.
مهندس عظیمی، ناظر و طراح سامانه جذب اعضای هیات علمی، در ادامه با اشاره به تاریخچه نرم افزار های مرکز جذب گفت: تا سال 85 فرآیند جذب اعضای هیات علمی به صورت دستی انجام می شد اما از سال 89 این ثبت نام از طریق اینترنتی امکان پذیر شده است، چشم انداز در ارتقای سامانه، حفظ شان و جایگاه اعضای هیات علمی، بهبود عملکرد اجرایی از طریق شناسایی گلوگاه های کاری و شفافیت اطلاعاتی برای کلیه ذینفعان از ویژگی های مثبت این سامانه تلقی می شود.
ناظر و طرح سامانه جذب اعضای هیات علمی با اشاره به تمایز های این سامانه با سامانه های قبلی تصریح کرد: تمرکز روی فراخوان و عدم پوشش فرایند های اصلی جذب، قطع ارتباط های سیستمی با متقاضیان پذیرش شده، نبود زیر ساختهای لازم برای بررسی روند رسیدگی، عدم حفظ ارتباط سیستماتیک، طولانی شدن روند بررسی پرونده ها و عدم اطلاع متقاضیان جذب از پرونده خود از مشکلات سامانه های قبلی به شمار می آمد.
وی با بیان این که اطلاعات اعضای هیات علمی با امنیت بالای ملی پایگاه های داده در سیستم ذخیره می شود، خاطر نشان کرد: جذب پیمانی، تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی و قطعی، بررسی صلاحیت عمومی، تحقیق و استعلام، نظارت و صدور احکام مرتبط از برنامه هایی هستند که از سوی این سامانه قابلیت اجرا دارند، همچنین امکان ویرایش سوابق پژوهشی از دیگر نکات این سامانه است.
همچنین در ادامه این مراسم از دکتر فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، جواد حدادیان، رییس دانشگاه حکیم سبزواری، هادی جلالی، مسوول پیگیری سامانه جذب، میثم پور، معاون محترم هیات جذب و جمع دیگری از مسوولان با اهدای لوح، قدردانی شد.
گفتنی است؛ مراسم رونمایی از فاز اول سامانه جذب اعضای هیات علمی عصر امردر تالار طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد و دکتر تسلیمی، قائم مقام وزیر محترم علوم، دکتر کی نژاد، ریاست محترم جذب اعضای هیات علمی، دکتر زاهدی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، حجت الاسلام فرزانه، امام جمعه موقت مشهد و جمعی از مسوولان حضور داشتند./864/پ202/ب4