دور شدن از مساجد فاصله گرفتن از دین است/ مسجد بهترین مکان برای تقویت وحدت اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، سلسله نشست های گروه دوم از هشتمین دوره آموزشی فرهنگی اندیشه های آسمانی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رییس دانشگاه ادیان و مذاهب قم و مشاور رییس مجلس شورای اسلامی امروز نهم شهریور در دانشگاه تربیت معلم شهید بهشتی مشهد برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب، رییس دانشگاه ادیان و مذاهب و مشاور رییس مجلس شورای اسلامی در این مراسم به بیان اهمیت کار جمعی و گروهی و فعالیت های فرهنگی در مساجد پرداخت.
وی با اشاره به این که همه جریان های موفق با کار گروهی به نتیجه رسیده اند و یک نفر به عنوان شاخص در رأس گروه قرار می گیرد و اهداف انقلاب را دنبال می کند، گفت: در کشورهای پیشرفته مانند ژاپن کار تشکیلاتی و گروهی را از دوران کودکی به فرزندانشان در مدارس آموزش می دهند و در بزرگسالی با این کار تشکیلاتی فعالیت ها را دنبال می کنند و این نکته را از کودکی در فرزندانشان نهادینه می کنند که فعالیت فردی نتیجه بخش نخواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین نواب اساس کار قرآنی و نهضتی را فعالیتهای تشکیلاتی دانست و تصریح کرد: مساجد بهترین مکان برای تجمع مسلمانان است که این راه یکی از مهم ترین راه هایی است که می توان به اهداف خود رسید.
وی با بیان اینکه مهم نیست که در کار تشکیلاتی چه کاری می خواهیم انجام دهیم بلکه مهم این است، عضو این تشکیلات هستیم و در تشکیلات فعالیت داریم، خاطرنشان کرد: تحول فرهنگی در جامعه ما با تقویت کانون های فرهنگی هنری مساجد و با روش تربیت چهره به چهره صورت می گیرد.
فاصله گرفتن از مساجد فاصله گرفتن از دین است
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب مهم ترین مرکز اثرگذاری فرهنگی کشور را کانون های مساجد دانست و تأکید کرد: وقتی شهرداری ها شروع به درست کردن فرهنگسراها کردند تعدادی از علما انتقاد کردند که شهرداری ها خانه های اطراف مساجد را خریداری کرده و فرهنگسراهای خود را در کنار مساجد قرار دهند چرا که بعثت پیامبر اکرم(ص) نیز از این مکان شکل گرفته و از گذشته های دور مردم با مساجد الفتی خاص داشته اند و فرهنگسراها خروجی لازم را در بحث تربیتی نداشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با تأکید بر اینکه فاصله گرفتن از مساجد فاصله گرفتن از دین است، افزود: ارتباط با روحانیت باید بیش از پیش صورت گیرد و طلبهها باید بدانند که با جوانان چه رفتاری داشته باشند که این دو گروه با یکدیگر با مشکل مواجه نشوند.
مشاور رییس مجلس شورای اسلامی افزود: کار جمعی مهمترین دستاورد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور است که باید تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون دشمنان با کار تشکیلاتی توانسته اند فعالیت های گسترده ای را علیه اسلام و کشورهای اسلامی انجام دهند، تصریح کرد: از هر راهی که ضلالت رشد کرده است از همان راه می توان اسلام را رشد داد.
اهل سنت ربطی به داعش ندارند
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به این که در جمعیت مسلمانان یک میلیارد و نیم آن ها اهل سنت بوده و بیشتر آن ها نیز محب اهل بیت(ع) هستند، تصریح کرد: اهل سنت ربطی به داعش ندارند و آن ها بیشتر از تشیع، از داعش و القاعده و طالبان ضربه خورده اند و ارتباط دادن اهل سنت با داعش و گروه های تروریستی و تکفیری اقدامی ناشایسته است.
وی ادامه داد: در میان پیروان ادیان الهی نیز نباید فرقی قائل شد چرا که دین به معنای تسلیم شدن در برابر خداوند است و در حقیقت شریعت حضرت موسی(ع) و حضرت عیسی(ع) و حضرت محمد(ص) تفاوتی وجود ندارد.
گفتنی است، هشتمین دوره آموزشی فرهنگی اندیشه های آسمانی در دو گروه برادران و خواهران برگزار می شود که دوره برادران از تاریخ 31 مرداد در سه دوره پنج روزه و خواهران نیز از 15 شهریور در دو گروه چهار روزه برگزار خواهد شد.
هشتمین دوره آموزشی فرهنگی اندیشههای آسمانی به همت ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با حضور 2500نفر از اعضا و فعالان کانونهای فرهنگی هنری مساجد از 31مرداد لغایت 24شهریورماه سال جاری در مشهد مقدس در حال برگزاری است./934/پ202/ح