رسانه ها در مقابله با آسیب های فرهنگی نقش آفرینی بیشتری داشته باشند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، حجت الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی، امروز در دیدار مدیرکل صدا و سیمای خراسان شمالی(شبکه اترک)، بر افزایش همکاری و تعامل رسانه ها با دستگاه های فرهنگی و مذهبی تأکید کرد.
وی با اشاره به نقش رسانه ها در اطلاع رسانی، جهت دهی افکار عمومی و اصلاح رویه های اجتماعی و فرهنگی در جامعه، اظهار کرد: برای اثرگذاری بیشتر در این زمینه می بایست ارتباط و تعامل متولیان فرهنگی و مذهبی استان خراسان شمالی با رسانه ملی و نیز سایر رسانه های نوشتاری و مجازی افزایش یابد.
حجت الاسلام خادمی با یادآوری نقش و ظرفیت رسانه ها در تبیین و ترویج آموزه های دینی در بین اقشار مختلف جامعه، خاطرنشان کرد: صدا و سیما و به طور کلی رسانه ها در نشر آموزه های اسلامی در بین جوامع هدف گسترده، نقش مهم و توانایی زیادی دارند که می بایست از این ظرفیت به طور کامل استفاده شود.
دبیر ستاد ساماندهی شؤون فرهنگی و مناسبت های مذهبی استان خراسان شمالی با اشاره به اینکه البته در این استان رسانه ملی و سایر مطبوعات نوشتاری و مجازی به ویژه رسانه های دینی ارتباط و تعامل مناسبی با دستگاه های فرهنگی و مذهبی دارند، اضافه کرد: تقویت و افزایش این ارتباط در گرو همکاری و اقدام بیشتر متولیان فرهنگی مذهبی است.
به گفته وی در این زمینه لازم است دستگاه های فرهنگی با افزایش تعامل مثبت و سازنده با رسانه های مختلف، زمینه و شرایط بهتری برای ترویج فرهنگ اسلامی و دینی را فراهم کنند.
حجت الاسلام خادمی در ادامه با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان و جنگ نرم استکبار جهانی علیه فرهنگ اسلامی در جامعه دینی ایران، خاطرنشان کرد: در حالی که دشمنان با بهره گیری از تمامی ابزارهای رسانه ای و اطلاع رسانی خود در پی استیلای فرهنگ غربی بر فرهنگ اسلامی هستند، نقش رسانه های داخلی نظام در تعامل با دستگاه ها و نهادهای فرهنگی و مذهبی بسیار حیاتی و ویژه است.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان خراسان شمالی اظهار کرد: امروز شاهد بروز و ظهور آسیبهای فرهنگی و اجتماعی متعددی در جامعه هستیم که بخش اعظم آن نتیجه تبلیغات وسیع و تهاجم نرم دشمنان است اما در برابر این هجمه رسانه های داخلی رسالت سنگینی در انعکاس اقدامات انجام شده در راستای ترویج ارزشهای اسلامی و مبارزه با ضد ارزشها بر عهده دارد.
حجت الاسلام خادمی با بیان این که حجم بالای تهاجم فرهنگی و تبلیغات وسیع دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی و فرهنگ دینی، نقش رسانه ها را در خنثی سازی این اقدامات و اشاعه فرهنگ دینی در بین مردم ممتاز کرده است، تصریح کرد: رسانه ها می بایست با درک این موقعیت خطیر رسالت خود را نحو احسن انجام دهند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی از صدا و سیما و رسانه های نوشتاری و مجازی خواست تا در مقابله با آسیب های فرهنگی و اجتماعی نوظهور نقش آفرینی بیشتری داشته باشند.
احمد مهدوی، مدیرکل صدا و سیمای استان خراسان شمالی نیز در این دیدار آمادگی رسانه ملی برای تعامل و همکاری بیشتر با سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر دستگاههای فرهنگی به منظور ترویج فرهنگ دینی را اعلام کرد.
وی افزود: برنامه سازان صدا و سیما در کنار سایر اصحاب رسانه و مطبوعات، برای همکاری و همراهی با نهاد تبلیغات اسلامی در اجرای با شکوه مناسبت های ملی و مذهبی آمادگی کامل دارند.
گفتنی است، اکنون در استان خراسان شمالی افزون بر فعالیت شبکه استانی صدا و سیما، دو روزنامه و پنج نشریه در قالب هفتهنامه و دو هفتهنامه انتشار مییابد و دفاتر بیش از 10 خبرگزاری کشوری نیز در این استان دایر است./9314/202/ب1