۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۶
کد خبر: ۲۸۵۰۶۴
مدیر حوزه علمیه رضویه مشهد:

داشتن تقوا مانع از بروز آسیب ها در فضای مجازی می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه رضویه مشهد گفت: رسانه به عنوان یک ابزاری است که با شناخت صحیح می توان، دین را در قالب آن مطرح کرد و البته داشتن تقوا، مانع از بروز آسیب ها در فضای رسانه و فضای مجازی می شود.
فضاي مجازي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد  محبوبه زلفی زاده، مدیر حوزه علمیه رضویه مشهد در ادامه نشست تخصصی مبلغان و مدیران مدارس علمیه خواهران خراسان که بعد از ظهر چهارشنبه 11 شهریورماه در محل مدرسه علمیه حضرت رقیه(س) برگزار شد، اظهار کرد: رسانه یک ابزار است و با شناخت آسیب های فضای مجازی،  می توان  آن را به صورت صحیح و مناسب استفا ه کرد و دین را در قالب آن مطرح کرد، البته داشتن تقوا، مانع از بروز آسیب ها در فضای رسانه و فضای مجازی می شود.


مدیر حوزه علمیه رضوی مشهد با اشاره به قرآن کریم درباره راهکار برای استفاده صحیح از فضای مجازی، بیان کرد: قرآن تأکید به پیشگیری دارد و اصل هدایت را نیز در کنار پیشگیری عنوان می کند، از طرفی  فراهم شدن زمینه هدایت و ارشاد، زمانی صورت می گیرد که پایه های اعتقادی و مبانی آموزش به فرد را محکم باشد تا از تکنولوژی رسانه استفاده درست کند.


زلفی زاده یک راهکار قرآنی برای افرادی که غرق در فضای رسانه شده اند ارائه و تصریح کرد:  قرآن در چنین شرایطی به ما فرمان می دهد که از محیط گناه هجرت کنیم ولی باید در نظر داشت که این کار به یکباره میسر نیست و نیازمند فرصت و زمان کافی است.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: افرادی که به فضای مجازی اعتیاد پیدا کردند دارای یک خلق ثانویه شده اند که باید به صورت تدریجی او را از فضای مخرب و فاسد دور کرد و این کار با آموزش به فرد برای هجرت از گناه، با مدیریت آگاهی و رسانه ای و تدریج در امر هدایت واصل جایگزین و سالم سازی امکان پذیر می شود.


مدیر حوزه علمیه رضوی مشهد، خلأ عاطفی خانواده را به عنوان  مهم ترین اصل در گرایش و پناه آوردن افراد به فضای مجازی دانست و اظهار کرد:  وقتی از لحاظ عاطفی در خانواده ها فقر وجود دارد فرد نمی تواند نیاز عاطفی خویش را در محیط سالم خانواده برطرف کند و بنابراین در فضای مجازی و خارج از محیط خانه به دنبال برطرف کردن نیاز خود می گردد و این مسأله سبب سست شدن  تدریجی بنیان خانواده  می شود./844/
پ202/ب2

ارسال نظرات