۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳
کد خبر: ۲۸۶۲۳۲
استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان:

سعادتمندی انسان در گرو برآورده شدن نیازهای روحی است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه اصفهان با بیان این که افراط، تفریط و حد تعادل، سه دیدگاه متفاوت قابل بیان در استفاده افراد از دنیا است، گفت: با این وجود سعادتمندی انسان در گرو برآورده شدن نیازهای روحی اوست.
آيت الله سيد ابوالحسن مهدوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی نماینده مردم اصفهان در خبرگان رهبری شب گذشته در تخت فولاد جنب مقبره بابا رکن الدین، گفت: سعادتمندی انسان در گرو برآورده شدن نیازهای روحی اوست.

 

وی با اشاره به اهمیت سرزمین تخت فولاد افزود: تبرک سرزمین تخت فولاد به واسطه مدفون شدن بسیاری از شخصیت های الهی است و این سرزمین محل توسلات بسیاری از بزرگان دین بوده و هست.

 

آیت الله مهدوی بیان داشت: اگر ما با معرفت به زیارت علمایی که در این مکان مقدس(سرزمین تخت فولاد) مدفون هستند برویم، ثواب زیارتی اهل بیت(ع) نصیب ما می شود.

 

نماینده مردم اصفهان در خبرگان رهبری در ادامه ابراز داشت: انسان برای رسیدن به مقام قرب الهی، باید از دنیا در جهت تأمین نیازهای جسمش استفاده کند، ولی به دنیا و زرق و برق آن، دل بسته نشود.

 

وی در پاسخ به این سؤال که اگر انسان بخواهد بداند به دنیا دل بستگی دارد یا خیر، راه آن چیست؟ افزود: اگر به دست آوردن دنیا موجب به آرامش رسیدن انسان شود، او دل بسته به دنیا است.

 

امام جمعه موقت اصفهان با بیان دیدگاه های متفاوت راجع به استفاده از دنیا، گفت: افراط، تفریط و حد تعادل، سه دیدگاه متفاوت قابل بیان، در استفاده افراد از دنیا هستند.

 

آیت الله مهدوی بیان داشت: یکی از دیدگاه های پرطرفدار، دیدگاه افراطی گری در استفاده از دنیا است و این رفتار در برخوردهای اکثر افراد جامعه نمایان است.

 

وی با بیان دیدگاه تفریط گری در استفاده از دنیا ابراز داشت: طرفداران این دیدگاه حتی در حد قناعت از دنیا استفاده نمی کنند و با کشیدن ریاضت های نامشروع، سختی های زیادی را متوجه خود و خانواده خود می کنند.

 

نماینده ولی فقیه در هلال احمر اصفهان افزود: اعمال ما باید متناسب با سیره اهل بیت باشد چرا که ایشان بهترین الگوها در رفتار و کردار هستند.

 

آیت الله مهدوی به نیازهای روح انسان اشاره کرد و گفت: سعادتمند شدن انسان در گرو برآورده شدن نیازهای روحی اوست و نیازهای روحی انسان شامل، کسب ایمان، اخلاق و احکام می باشد./867/202/ب1

ارسال نظرات