۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۲
کد خبر: ۲۸۸۵۵۱
مدرس سینما:

تفکر روحانیت به جای لباس باید در سینما جای گیرد

خبرگزاری رسا ـ مدرس سینما گفت: باید فکر و اندیشه یک روحانی در آثار سینمایی گنجانده شود و نه این‌که فقط به لباس روحانیت اکتفا شود.
مرتضي براهيمي روحانيت و سينما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، منصور براهیمی، نویسنده و مدرس سینما غروب چهار‌شنبه 25 شهریور در نشست روحانیت و سینما که در مرکز حوزه هنری برگزار شد، گفت: ما شاهد هستیم که رسانه ملی و به ویژه تلویزیون سهم بسیار قابل توجهی از تولیداتی که به روحانیت پرداخته‌اند را دارا می‌باشد و در مقام مقایسه این تعدد آثار بیشتر از سینما است.

 




وی افزود: هنر زمانی به حقیقت ذاتی خود نزدیک می‌شود که آن‌چه را که در جهان داستانی ترسیم می‌کند مشابه حقیقتی باشد که در جهان واققعی نیز دیده می‌شود.

 




براهیمی با بیان مطلبی در خصوص مجموعه توقعاتی که از روحانی در سینما وجود دارد، اظهار داشت: باید به مقوله حضور روحانی در سینما این‌گونه نگاه کرد که آیا این فرد به عنوان یک روحانی و در قالب شخصیتی خود آن فرد جلوی دوربین ظاهر می‌شود و یا شخصیتی اجتماعی از وی به نمایش گذاشته می‌شود که روز‌مرگی‌های خاص خودش را نیز دارد.

 




مدرس سینما با اشاره به تولیدات مرتبط با مذهب در هالیوود، گفت: کارکرد‌هایی که از یک فرد منتسب به مذهب در این آثار دیده می‌شود در حد تولد و مرگ است تا شایسته پرادخت شخصیت وی در حد یک قهرمان باشد.

 




براهیمی در خصوص ضریب نفوذ روحانیت در آثار سینمایی، تاکید کرد: باید فکر و اندیشه یک روحانی در آثار سینمایی گنجانده شود و نه این‌که فقط به لباس روحانیت اکتفا شود.

 




وی در پایان اظهار داشت: در کشور ما مشکلات بسیاری در حوزه آثار مرتبط با روحانیت وجود دارد که یکی از این مشکلات فقر آثار مکتوب در زمینه حضور روحانی در سینماست تا بر اساس این فیلم‌نامه‌ها یک اثر در‌خور و شایسته تولید شود./856/202/ب1

ارسال نظرات