۲۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۰
کد خبر: ۲۸۸۷۸۱
امام جمعه اندوهجرد:

رسانه ملی منادی الگوی اسلامی حجاب و پوشش اسلامی باشد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه اندوهجرد با اشاره به اصول اسلام در مسأله پوشش و لباس، گفت: اسلام برای هر مکانی و هر شخصیتی لباس مطلوب او را سفارش کرده است و پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومان تمام معیاهای پوشش و لباس اسلامی را بیان کرده اند.
 حجاب و عفاف حجاب و عفاف 
حجاب و عفاف حجاب و عفاف حجاب و عفاف حجاب و عفاف حجاب و عفاف

حجت الاسلام علی پاشایی، امام جمعه اندوهجرد، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با اشاره به معیارها و میزان های اسلامی در مسأله پوشش و لباس، گفت: اسلام برای هر مکانی و هر شخصیتی لباس مطلوب او را سفارش کرده است و پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین تمام معیار های پوشش و لباس اسلامی را بیان کرده اند.

 

وی افزود: مهم ترین معیار های پوشش صحیح اسلامی این است که لباس انسان تنگ، کوتاه، بدن نما و براساس شان صاحب لباس باشد و مسلمان نباید از البسه جذاب و چسبان استفاده کند.

 

این کارشناس مسایل دینی با اشاره به این که نباید در جامعه با فرم پوشش خاصی ظاهر شد، گفت: لباس شهرت حرام است و مسلمان نباید با پوشیدن لباس های غیر متعارف انگشت نمای بین مردم شود و به این شکل مورد استهزا عموم مردم قرار گیرد.

 

وی با اشاره به خط قرمز های مسأله پوشش بانوان در انظار عمومی، خاطرنشان کرد: قران کریم زنان را به حجاب کامل و برگیرنده تمام اعضای بدن دعوت می کند و از آنان درخواست می کند در جامعه با مقنعه و چادر حاضر شوند و از خودنمایی و خود آرایی پرهیز کنند.

 

وی با اشاره به اینکه حجاب برتر چادر است، تاکید کرد: قرآن کریم از بانوان مسلمان حجاب کامل را می خواهد و انحصار این امر الهی در استفاده از چادر امری بی دلیل است و البته حجاب برتر چادر است.

 

امام جمعه اندوهجرد تصریح کرد: هدف زن مسلمان از حجاب، باید پوشاندن خود از نامحرم باشد و چایز نیست زنان به بهانه حجاب از چادر های نازک و لباس های زننده زیر چادر استفاده کنند که البته ضرر آن از یک زن بد حجاب کمتر نیست.

 

این کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به اهمیت پوشش در افکار عمومی، اظهار کرد: پوشش اسلامی نشان دهنده ارزش زن مسلمان و علامت وقار، نجابت و متانت اوست و بانوان باید در مکان های عمومی از پوشیدن لباس های زینتی، رنگ روشن و خود نما پرهیز کنند.

 

وی با اشاره به سبک فرم های لباس مدارس، گفت: اگر لباس محیط های آموزشی از معیار های اسلامی و عقلایی تهی باشد، بر جو علمی، آموزشی و تربیتی مدارس اثر گذار منفی می گذارد و لباس فرم یک شکل و متحد، نظم، یک دستی و نجابت را به فضا القا می کند و از مشکلات متعددی جلو گیری می کند.

 

این کارشناس مسایل دینی با مهم خواندن سبک لباس معلمان در کلاس های درس و فضای مدرسه، خاطرنشان کرد: نوع لباس معلم بر دانش آموز بسیار اثر گذار و الگو آفرین است و یک معلم می تواند با استفاده از الگوی اسلامی و ایرانی پوشش، یک مدرسه را به حجاب و پوشش اسلامی متمایل کند.

 

وی با انتقاد شدید از فضای دانشگاه ها، گفت: مسأله اختلاط دختر و پسر فضای علمی، آموزشی دانشگاه ها را متزلزل کرده است و سه امر دین، علم و تربیت و اخلاق تحت الشعاع این معضل قرار گرفته است.

 

امام جمعه اندوهجرد تاکید کرد: باید تدبیر مناسبی برای مسأله اختلاط دانشجویان پسر و دختر در دانشگاه ها صورت گیرد و دختران و پسران باید با لباس های مناسب و ساده در محیط دانشگاه حاضر شوند.

 

حجت الاسلام پاشایی با انتقاد از عملکرد اصناف تولید لباس و فروشندگان پوشاک، خاطر نشان کرد: تدین و دین مداری در بازار امروز دچار ضعف شده است و متاسفانه بازاریان ما بدون مجوز و توجه به رعایت شؤون دینی، لباس های زننده و تحریک کننده زنانه را در انظار عمومی نشان می دهند تا مشتری بیشتری را جذب کنند و حال آن که این امر در دیدگاه شرع و اسلام مورد نهی شدید قرار گرفته است و شایسته فضای دینی جامعه اسلامی نیست.

 

این کارشناس مسایل مذهبی با اشاره به وظیفه رسانه ملی در بحث آموزش الگوی اسلامی ایرانی حجاب، گفت: وظیفه رسانه ملی این است که مردم را با حجاب اسلامی و پوشش دینی آشنا کند و بیدار باشد که خود دچار هجوم فرهنگی دشمنان نشود.

 

وی با انتقاد از عملکرد وزارت ارشاد در این چند سال، تصریح کرد: وزارت ارشاد باید الگوی اسلامی و ایرانی پوشش را به افراد جامعه آموزش دهد و مجوز واردات لباس های غیر دینی و اسلامی را به بهانه های غیر قابل پذیرش، به این مملکت اسلامی ندهد و از پخش این لباس ها در سطح کشور جلوگیری کند.

 

حجت الاسلام پاشایی در پایان با اشاره به مسأله امر به معروف و نهی از منکر، گفت: ملت مسلمان ایران و به ویژه مسؤولان مربوط باید با معضل تهاجم فرهنگی در بحث پوشش و لباس مبارزه کنند و همه به امر به معروف و نهی از منکر در این بحث بپردازند./9704/302/ب1

ارسال نظرات