الگوی ازدواج در سیره رزمندگان دفاع مقدس
وی افزود: امروز اگر کسی بخواهد برای زندگی خود الگو انتخاب کند همین دلاور مردان هشت سال دفاع مقدس میتواند بهترین الگو در زندگی امروز باشند.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: یکی از شاخصههای مهم رزمندگان هشت سال دفاع مقدس انضمام و ملازمت تنگاتنگی بود که بین دنیا و آخرت قرار داده بودند و هیچ تفکیکی بین این دو قرار نداده بودند.
زارعی اقدم بیان داشت: رزمندگان نگاه بسیار عمیق و در عین حال ارتباط تنگاتنگی بین زندگی دنیایی و اخروی خود داشتند و ازدواج را امری برای رسیدن به کمال الهی میدانستند.
وی با اشاره به اینکه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس فلسفه زندگی و ازدواج را دریافته بودند، ابراز کرد: همان گونه که خداوند در سوره روم فرمود هدف از ازدواج رسیدن به سکینه و آرامش است و نهایت این آرامش رسیدن به کمال بوده است.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: جوانان رزمنده دوره تاریخی خود را درست درک کرده بودند و با همین نگرش زندگی زناشویی خود را آغاز میکردند و چون در زندگی خود دنبال آرامش و رسیدن به کمال بودند از هرگونه تکلفی دور میشدند.
زارعی اقدم با اشاره به تفاوتهای جوانان امروز با جوانان رزمنده هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: یکی از مولفههای بسیار تاثیر گذار که ما در نگاههای دیروز و امروز میبینیم وجود آرمانگرایی است، شهید مطهری فرمود که هرچه آرمان انسان قویتر باشد اراده انسان برای رسیدن به آن آرمانها بیشتر تجلی و تحقق پیدا میکند و جوان دیروز آرمانی متعالی داشت که چشم انداز غایت این آرمان رضایت حق تعالی بود.
وی افزود: رزمندگان ازدواج را یک سازوکار و مکانیزمی برای رسیدن به آرمانگرایی انتخاب کرده بودند از این جهت که این آرمان در محضر خدا باشد و در هر مرحله از زندگی تنها افق دید رزمندگان رضایت حق بود.
استاد حوزه و دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد: امروز این جوانان در چهره شهدا و جانبازان میتوانند الگوی مناسبی برای نسل جوان امروز باشند./813/پ202/ص