دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر هرمزگان:
قانون جدید حمایت از آمران به معروف با جدیت دنبال می شود
خبرگزاری رسا ـ دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان با اشاره به مشکلات عدیده فرهنگی در جامعه و بی تفاوتی نسبت به این موضوعات، گفت: قانون جدید حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر با جدیت دنبال می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام سید شکرالله زندوی امروز در نشست خبری با محوریت ابلاغ قانون جدید حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر به ستادهای استانی گفت: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که 23 فروردین امسال به تصویب مجلس رسید و در 2 اردیبهشت ماه نیز شورای نگهبان آن را تایید کرد، در ستادهای استانی به جهت اجرا و آگاهی عمومی نیز ابلاغ شده است.
وی در ادامه افزود: امربه معروف و نهی از منکر در اسلام از یک جایگاه ارزشمندی برخوردار است و به دلیل تداوم، بقا و انجام، همه اعمال دینی و عبادی ما بستگی به اجرای صحیح این دو مهم در جامعه است.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان هرمزگان گفت: براساس ماده 1 این قانون، معروف و منکر عبارتند از هرگونه فعل، قول و یا ترک فعل و قولی که بهعنوان احکام اولی و یا ثانوی در شرع مقدس و یا قوانین، مورد امر قرار گرفته و یا منع شده باشد.
وی با بیان اینکه بحث امر به معروف و نهی از منکر محدود نیست و همه اقشار با رعایت اخلاق اسلامی باید نسبت به این دو امر مهم خود را مسؤول بدانند، تصریح کرد: امروز بیتفاوتی نسبت به امر به معروف و تذکر لسانی بسیار زیاد شده است و همین امر نیز سبب شده ما در جامعه با مشکلات فرهنگی مواجه شویم.
حجتالاسلام زندوی در این رابطه با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر دو اصلی است در اسلام که همه چیز را می خواهد اصلاح کند، گفت: براساس این مهم ماده 3 قانون حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر، امر به معروف و نهی از منکر در این قانون ناظر به رفتاری است که علنی بوده و بدون تجسس مشخص باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بیان کرد: اگر بخواهیم این مشکلات مرتفع شود وجامعه سالم داشته باشیم باید نسبت به اخلاق و رفتار اسلامی مقید باشیم و در اجرای صحیح قانون امر به معروف و نهی از منکر نیز خود را بیتفاوت از جامعه ندانیم.
حجت الاسلام زندوی با بیان اینکه ماموریت ستاد امربه معروف و نهی از منکر هدایت و نظارت است، گفت: تعیین سیاستها و خطمشیهای اساسی در زمینه ترویج و اجرای امر به معروف و نهی از منکر، آسیبشناسی و ریشهیابی علل ترک معروف و ارتکاب منکر، تعیین الگوهای رفتاری و تدوین راهبردهای آموزشی برای سطوح مختلف جامعه بخشی از وظایف ستادهای امر به معروف در اجرای این قانون است.
وی در ادامه احساس مسؤولیت اجتماعی را از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر برشمرد و عنوان کرد: بر طبق ماده 8 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، مردم از حق دعوت به خیر، نصیحت، ارشاد در مورد عملکرد دولت برخوردارند و در چارچوب شرع و قوانین میتوانند نسبت به مقامات، مسؤولان، مدیران و کارکنان تمامی اجزای حاکمیت و قوای سهگانه امر به معروف و نهی از منکر کنند.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر هرمزگان در ادامه تشریح مواد و تبصره های این قانون ادامه داد: بر طبق ماده 6 این قانون هیچ شخص یا گروهی حق ندارد به عنوان امر به معروف و نهی از منکر به اعمال مجرمانه از قبیل توهین، افترا، ضرب، جرح و قتل مبادرت کند. مرتکب طبق قانون مجازات اسلامی، مجازات میشود.
حجت الاسلام زندوی یادآور شد: با ابلاغ این قانون به سازمان مرکزی ستاد و استانها افزون بر تبیین مواد و تبصرههای آن برای اعضای ستاد و تشکیلات اجرایی امر به معروف و نهی از منکر استان، این مهم از طریق رسانههای استان به همه مردم ومسؤولان اطلاع رسانی میشود.
وی بیان داشت: در استان هرمزگان نیز یکسری برنامههایی که مصوب خود سازمان مرکزی است و به استان ابلاغ شده برطبق قانون جدید حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به دستگاهها و نهادهای مربوط ارسال و اجرا میشود.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر هرمزگان در پایان با اشاره به اهمیت و تاکید برتدوین برنامههایی متناسب با شرایط استان ها، اظهار داشت: در این زمینه نیز برنامههایی در حال تدوین است که به دستگاههای مختلف استان جهت اجرا ابلاغ خواهد شد./851/202/ب1
ارسال نظرات