همایش سحاب رحمت ویژه طلاب جدیدالورود حوزههای علمیه شهرستان نجفآباد
همایش سحاب رحمت که هر سال در ابتدای سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود، امسال به میزبانی حوزه علمیه فاطمه الزهراء ویلاشهر انجام شد. این همایش با حضور بیش از 100 نفر از طلاب سال اول شش حوزه علمیه شهرستان نجفآباد برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم، زهرا بهارلو مدیر حوزه علمیه فاطمه الزهرا ویلاشهر با تبریک اعیاد غدیر و قربان و خیرمقدم خدمت طلاب و مدیران حوزه های علمیه گفت: امسال همایش طلیعه حضور را از خانه خدا و از کنار قبور شهدای گمنام آغاز کردیم تا تبریک و تیمنی برای تمام لحظات زندگی و تحصیل شما طلاب باشد.
وی در ادامه با اشاره به فاجعه غمبار منا، و داغی که آل سعود بر دل های تمام مسلمانان جهان گذاشت، افزود: این همایش که هر سال در ابتدای سال تحصیلی برگزار می شد، به علت فاجعه منا با تأخیر برگزار شد.
بهارلو در ادامه تصریح کرد: این فاجعه غمناک که بر اثر بی کفایتی و بی تدبیری آل سعود اتفاق افتاد، شاید نقطه شروعی است برای تمام جهان اسلام و دنیا که به ماهیت واقعی آل سعود و وهابیت پی ببرد و این واقعه از زاویه ای یکی از حکمت های الهی برای بیداری جهان اسلام و دیگر مردم جهان است.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام محمد فاطمی، امام جمعه ویلاشهر با قرائت آیه «هَلْ یَسْتَوِی الَّذِینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذِینَ لا یَعْلَمُونَ» گفت: از جمله آیاتی که خداوند قداست و شرافت علم را بیان کرده است، این آیه است و فطرت هر انسانی می پذیرد که همیشه دانایان برتر از نادانان هستند.
وی در ارزش یادگیری علوم اهل بیت بیان کرد: روایاتی فراوانی وارد شده است که به اهمیت علم و علم آموزی تأکید شده است از آن جمله هر کس به قصد علم آموزی از منزل خارج شود، هفتاد هزار فرشته او را همراهی می کنند و یا روایت دیگری که آمده، طالب علم با هر گامی که بر می دارد، پایش را روی بال فرشتگان می گذارد.
حجت الاسلام فاطمی با اشاره به برکات تحصیل در حوزه های علمیه گفت: تحصیل در حوزه نسبت به دیگر مراکز آموزشی هم دارای برکات معنوی و برکات مادی است و تنها کسب علم و معارف دینی است که خداوند برای طالب آن روزی اش را تضمین کرده است.
وی در ادامه افزود: شما طلاب باید قدردان این فرصت باشید و بدانید که شما طلبه ها نسبت به دیگران باید متفاوت باشید هم از لحاظ معنوی و هم از لحاظ اجتماعی و بهترین الگو برای جامعه و خانواده خود باشید.
در پایان این همایش یکی از مداحان اهل بیت(ع) به مدیحه سرایی در منقبت عید سعید غدیرخم و حضرت علی(ع) پرداخت.
لازم به ذکر است شهرستان نجفآباد دارای 6 حوزه علمیه خواهران در سطح دو و سه می باشد و حدود 500 طلبه در آن مشغول به تحصیل هستند./1306/202/ب3