۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۲۹۳۸۳۴
مسؤول کیهان فرهنگی مطرح کرد؛

برخی جریان‌ها به دنبال متروک کردن قانون اساسی هستند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول کیهان فرهنگی با اشاره به اینکه برخی از جریان سایش قانون اساسی را می خواهند به وجود بیاورند، گفت: سایش قانون اساسی یعنی خنثی کردن اثر حقوقی یک اصل از قانون اساسی و متروک کردن آن در اذهان عمومی است.
فيروز اصلاني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، قانون اساسی برمدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برنامه‌ریزی و توسط متخصصین امر دینی نوشته شد و امام خمینی(ره) برمدار ولایت برای حفاظت و صیانت از آن نهادهای نظارتی طراحی و تدارک دیدند.
 
صندوق‌ها آماده دریافت آراء توده مردم بود تا مردم بر اجرای امر الهی کتبی رأی آری یا خیر بدهند؛ اما آن‌سوی مرزها منابع عظیمی از ثروت در کمین این انقلاب نشست و تا امروز توانسته بیش از 200 کودتا کوچک و بزرگ را علیه این انقلاب الهی طراحی و اجرا کند.
 
اما این انقلاب همانند دژی مستحکم از مسلمانان و توده‌های مردم که مجریان و حامیان امر الهی بودند دفاع کرد به‌نحوی‌که امروز پس از سه دهه همچنان الفت بین این نظام و مردم هرروز از قبل بیشتر می‌شود.
 
 
 
امروز مردم‌سالاری دینی برمدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا همانند نگینی خودنمایی می‌کند و جهان خصم برای تقابل با آن هرروز فتنه‌ای جدید در سر می‌پروراند.
 
جمعی از جوانان انقلابی که امروز لباس مقدس روحانیت را بر تن کرده با دغدغه پی‌جویی از منویات و عوامل ولی زمان سلسله نشست‌های تخصصی را برگزار می‌کند که اولین نشست را با حضور دکتر فیروز اصلانی، مسؤول کیهان فرهنگی برگزار شد که تفصیلی از گزارش این نشست به شرح ذیل است.
 
 اصلانی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) در مدیریت جریان‌های سیاسی از تیزبینی ویژه‌ای برخوردار بودند به‌نحوی‌که با شعارهای خود عناصر اساسی حفظ یک حکومت را در نظام سیاسی و قانون اساسی که میثاق ملی ما است نهادینه کردند، گفت:  ثمره آن در انقلاب ما این بوده است بقا و دوام این نظام را در مقابل اهداف و برنامه‌های پلید دشمن را نهادینه کرده است.
 
 
 
مسؤول کیهان فرهنگی با اشاره به اینکه باید توجه داشت که از نگاه علمی اصولاً هیچ اندیشه‌ای بدون نهادینه شدن تضمینی برای بقا خود ندارد و تضمین حضور و وجود یک‌نهاد در بستر زمان منوط بر نهادینه شدن آن در اذهان عمومی دارد، ابراز داشت: قابل‌ذکر است که هنر انقلاب اسلامی این بوده که اهداف خود  را با شعارها به ساختارهای سیاسی خود عجین و در آن نهادینه کرده است.
 
وی ادامه داد: بنابراین شعارهای اصلی انقلاب برمدار استقلال و آزادی و حکومت اسلامی طراحی‌شده است؛ و نکته حائز اهمیت این است که این شعارها با محوریت ایدئولوژی نظام طراحی‌شده بود که توده مردم آن را در خیابان‌ها شعار می‌دادند.
 
مشاور حقوقی روزنامه کیهان با اشاره به اینکه مردم ما در این نقطه حساس تاریخی به این نتیجه رسیدند که حکومت عدل قرآن را در اداره امور خود می‌خواهند، اظهار داشت:  امام خمینی(ره)  آمد و با مجاهدت‌های خود این خواسته‌ها را در میان اندیشه‌های سیاسی مردم نهادینه کردند که خود این موجب استواری این نظام شده است.
 
 
 
 اصلانی با اشاره به اینکه بزرگانی که روزهای اوایل انقلاب را شاهد بودند شاهد هستند که در اوایل پیروزی انقلاب جمهوری اسلامی ایران هرروز شایعه؛ پشت شایعه بود که این انقلاب تا دو ماه دیگر سقوط می‌کند و متأسفانه تجربه‌ای تلخ تاریخی به این شایعات نیز دامن می‌زد، ابراز داشت. تجربه تلخ تاریخی که از این شایعات پشتیبانی می‌کرد این بود که در جریان ملی کردن صنعت نفت شاه فرار کرد اما مجدداً برگشت با احترام هم برگشت با کودتای 28 مرداد شاه را قالب کردند .
 
وی افزود: اما امام خمینی(ره) باذکاوت سیاسی خود این عناصر کلیدی را وارد قانون اساسی کردند و نهادهایی را هم برای صیانت از آن به وجود آوردند؛ بنابراین از اسلامی بودن و جمهوریت نظام نهادهایی صیانت می‌کنند و اگر این نهادها نبود امروز دیگر حرفی از انقلاب باقی نمی‌ماند.
 
مسؤول کیهان فرهنگی با اشاره به اینکه در تلاویو بعد از گذشت 25 سال اجلاس درباره هویت شناسی انقلاب اسلامی ایران با حضور تمام متفکران یهودی از سراسر دنیا برگزار شد، گفت: خود یهودیان صهیونیسم بعد از 25 سال اعلام کردند که بقای انقلاب اسلامی در این مدت طولانی نشان از آینده‌نگری و تیزبینی حضرت امام خمینی(ره) است.
 
 
 
اصلانی با اشاره به اینکه باید توجه داشت آن چیزی که پیدایش و تکوین یک جریان را رقم می‌زند همان متغیر هم می‌تواند همان جریان را عوض کند به‌نحوی‌که بقا و تداوم آن را ترسیم و رقم بزند، گفت: حمله به این عناصر اساسی در طول این چهار دهه انقلاب بسیار زیاد وجود داشته است و آمریکا در تمام دوران به دنبال انتقام‌جویی بوده است به‌نحوی‌که این نهاده‌های صیانت کننده از انقلاب را همیشه موردحمله قرار داده است.
 
وی افزود: نزدیک به 200 کودتا از کوچک به بزرگ در طول انقلاب اتفاق افتاده است و نتوانسته کوچک‌ترین ضربه‌ای را به این انقلاب و اهدافش وارد کند؛ بنابراین بیشترین حملات و توطئه‌ها علیه این انقلاب به وقوع پیوسته است و نتوانسته هیچ خللی را در این جریان بزرگ انقلابی ایجاد کند .
 
مشاور حقوقی روزنامه کیهان با اشاره به اینکه اگر از اوایل انقلاب خوب موردبررسی قرار دهم چقدر آشوب بود گوشه و گوشه کشور آشوب بود و تمام جریانات به دنبال این بودند که در داخل حرکتی سیاسی به نفع منافع دشمنان ما به نتیجه برسانند به‌نحوی‌که انقلاب را از مسیر اصلی آن خارج کند، ابراز داشت: همه این جریانات به وجود آمد چون اتفاقی نوین در چهارچوب سیاسی دنیا افتاده بود؛ بنابراین این اتفاق جدید توانسته بود بر تمام جریانات سیاسی روز غلبه کند و ویژگی این جریان جدید این بود که خلاف تمام جریانات حاکم حرکت می‌کرد و ایدئولوژی نوینی داشت.
 
 
 
وی با اشاره به تاریخچه رنسانس افزود: باید توجه داشت که در رنسانس سیاسی که به وجود آمد در حقیقت در این تفکر خدا و بشر را در مسائل اجتماعی به جایگاه‌های مخالف وجودی آنان هدایت کرد، گفت: روح رنسانس این بود که بشر به رأس قاعده برسد و خدا را از تمام مسائل روز خارج کردند و خداوند را با ارفاق به‌روز یک‌شنبه در هفته محدود کردند.
 
اصلانی با بیان اینکه بشر در این تفکر معنای فعال بما یشاء را به خود اختصاص داده است، گفت: انقلاب اسلامی در این بستر مدرن به وجود آمد و با تصرف در این نهادهای شبه مدرن در شکل نوینی حلول کرد و توانست مدلی نوینی از انقلاب اسلامی را محقق کند.
 
وی افزود: تمام جریان‌های ضدانقلاب سیاسی موجود در داخل و خارج کشور در تلاش است که این تفکر را یا نابود یا منحرف و یا ضعیف کند.
 
مسؤول کیهان فرهنگی با اشاره به اینکه شخصیت‌های انقلاب را ترور شخصیتی و فیزیکی کردند و این ترورها همچنان در حال وقوع است، ابراز داشت: به اذن الهی بیش از سه دهه است ما بدون آمریکا و ابرقدرت‌ها نفس می‌کشیم.
 
مشاور حقوقی روزنامه کیهان با اشاره به اینکه نکته‌ی جالب در سرانه آمار اجتماعی و سیاسی وجود دارد که حرکت انقلاب از ضعف به سمت قدرت بوده است، گفت: این ابرقدرت‌ها بودند که از قدرت به ضعف حرکت کرده‌اند اما نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا و رهبری حاضر و با درایت خود همچنان در حال فتح قله‌هایی است که تصور بشر هم در آن ممکن نبود.
 
 
 
 اصلانی با اشاره به اینکه فرانتس فانون کتابی نوشته است که نکات قابل‌توجهی در موضوعات سیاسی بین‌المللی مرتبط با اوضاع سیاسی قبل از انقلاب دارد، گفت: نام این کتاب «دوزخیان زمین» است که در صفحه 91 این کتاب می‌گوید «بجای آنکه برای پیشرفت به‌سوی اروپا و غرب برویم بیایم راه سوم را آغاز کند».
 
مسؤول کیهان فرهنگی با اشاره به اینکه این جمله نشان از نارسایی‌های سیاسی غرب و مدل‌های سیاسی آنان است، گفت: فرانت اسپانو آن را «راه سوم» نامیده است بعدازاین نظریه بوده است که انقلاب جمهوری اسلامی محقق نظام جمهوری اسلامی متولدشده است.
 
وی با اشاره به اینکه امروز موضوع هسته‌ای و مسائل مختلف همه بهانه است در این جریانات سیاسی اصل نظام جمهوری اسلامی هدف است، ابراز داشت:تا زمانی که این تفکر در ملت ما وجود دارد این دشمنی مستکبران نیز وجود خواهد داشت و تا ما از دین و آیین خود برنگردیم و تیپ و قیافه کفار را در زندگی خود پیاده نکنیم همچنان این دشمنی‌ها وجود خواهد داشت؛ بنابراین کسانی که اقدام به چالش کشاندن تفکر امام راحل می‌خواهند به حل مسائل بپردازند بسیار سخت در اشتباه هستند.
 
مشاور حقوقی روزنامه کیهان با بیان اینکه در دوران خاتمی ندامت نامه برای سازمان ملل نوشته شد حاضر شدند برای افکار تهی و خارج از هرگونه ایدئولوژیک جریان فکری امام راحل را نادیده بگیرند، گفت:در حقیقت این آقایان اقرار به‌اشتباه بودن اصل انقلاب کردند و گفتند بله ما آن فرزند بده جهان بودیم اقدام به اخلال‌گری کردیم الآن خوب شدیم الآن ما از افکار خود برگشتیم.
 
 
 
وی ادامه داد: این ندامت نامه در حقیقت مطالبی بیان می‌داشت که قابل‌تأمل بود و می‌گفت ما بودیم منطقه را با اقدامات انقلابی خود به هم‌ریختیم؛ ما بودیم تروریسم راه می‌انداختیم، ولی در حال حاضر متوجه این اشتباه شده‌ایم، خوب شدیم و توبه کردیم.
 
 اصلانی با بیان اینکه سیاست‌مدارانی که این اندیشه را داشتند اقدام به پایمال کردن ارزش‌های انقلاب اسلامی کردند ولی به لطف خدا نتوانستند کاری انجام بدهند چون این انقلاب در دل و خون مردم عجین شده است، ابراز داشت: جز همین قلب‌های مردم هیچ جریانی برای آینده این انقلاب نمی‌توانند مؤثر باشند.
 
وی ابا اشاره به اینکه خطاب امروز من به این شبه سیاست‌مداران این است که شما نمی‌توانید شعار مرگ بر آمریکا را از مردم ما بگیرید، نمی‌توانید استقلال‌خواهی را از مردم بگیرید؛ عدالت‌خواهی را نمی‌توان از ملت ایران گرفت چون امام خمینی(ره) این‌ها را در وجود مردم نهادینه کرده‌ است، اظهار کرد: بنابراین برای رسیدن به اهداف پلید خود به فکر و اندیشه امام راحل ضربه می‌زنند و این تنها راه‌دست یابی به این هدف مضحک است.
 
مسؤول کیهان فرهنگی با بیان اینکه این شبه متفکران و روشنفکرنماها جریانی که به دنبال آن هستند این است که زمام ولی‌فقیه را به دست گرفته و به هرجایی که بخواهند بکشانند آن‌ها هستند امام و تفکر امام را می‌خواهند به نفع مسائل خود تفسیر کنند، اظهار داشت: باید در نظر داشت که حب دنیا جوهره فرد را عوض می‌کند این آقایان چون دنیا را دوست دارند بنابراین تلاش دارند امامی را به ملت بشناسانند که خوددوست دارند این چیز تازه‌ای نیست چراکه امام علی(ع) می‌فرماید که آنان که امام می‌تواند منافع آنان را تأمین کند اقدام به تحریف امام می‌کنند.
 
 
 
مشاور حقوقی روزنامه کیهان با اشاره به اینکه تحریف سیره امام با این مبنا در سیاست‌های دشمنان ما است، گفت: طبیعی است که اگر موفق عمل کنند خواهند توانست که زمام را به دست بگیرند البته نخواهند توانست.
 
وی با اشاره به اینکه ما در نظام جمهوری اسلامی ایران چیزی به نام دموکراسی یا مردم‌سالاری دینی را پذیرفتیم، گفت: ما در اسلام دمکراسی یا مردم‌سالاری نداریم خدا سالاری صرف هم نداریم.
 
اصلانی با بیان اینکه در مبنای ما خدا سالاری از نوع تئوکراسی غربی هم نداریم نه خدا سالاری و نه مردم‌سالاری ما مانند غرب است، گفت: ما خداسالاری مردمی داریم و مردم‌سالاری دینی داریم که هرکدام را از پسوندش حذف کنیم مدل غربی آن خواهد بود.
 
مسؤول کیهان فرهنگی با بیان اینکه ما دارای یک نظام ویژه‌ای همانند مردم‌سالاری دینی هستیم که توده‌ها در چارچوب قانون نقش دارند و خدا سالار است، گفت: اما به دست توده‌های مردم امر خدا محقق می‌شود بنابراین مردم‌سالاری دینی و خدا سالاری مردمی در نظام ما حاکم است.
 
مشاور حقوقی روزنامه کیهان با اشاره به اینکه در چهارچوب قانون اساسی امام خمینی(ره) توانستند از مردم رشد داده و ذره‌پروری کرده است، گفت: اگر قرار بود که انقلاب ما با مسئولین اداره شود و سطح شعور مردم ما بالا نرود با یک کودتا این انقلاب به تاریخ می‌پیوندد این توده مردم هستند که از انقلاب صیانت و دفاع می‌کنند.
 
اصلانی با اشاره به اینکه ضربه زدن به اعتقادات مردم با این انگیزه است که بتوانند ضربه به این انقلاب و اسلام بزنند و آن را از عرصه بیرون کنند با زدن نهادهای حافظ مردم و نهادهای حافظ انقلاب را تضعیف می‌کنند، ابراز داشت: میز ایران در cia   یکی از برنامه‌های ثابتش این است که حمله به نهادهای محافظ مردم و نظام را در اولویت کاری قرار بدهند بنابراین به نهادهایی مانند شورای نگهبان سپاه و... حملات زیادی می‌کنند.
 
 
 
مسؤول کیهان فرهنگی با اشاره به اینکه حرکتی که امروز به‌وضوح می‌توان در سیره کار دولت فعلی مشاهده کرد سایش قانون اساسی است، گفت: سایش یا فرسایش قانون اساسی بحث مهمی است که الآن در حال وقوع است.
 
وی ادامه داد: سایش قانون اساسی یعنی ساییدن اصول قانون اساسی در حقیقت در قانون اساسی مشروطه اصلی بود به نام اصل دوم که اصل تراز یا اصل دوم قانون اساسی اصل نظارت مجتهد بود.
 
مشاور حقوقی روزنامه کیهان با اشاره به اینکه مرحوم شیخ فضل‌الله نوری با تحصن در حرم حضرت عبدالعظیم برنوشتن این اصل تأثیر 100 درصدی داشتند، گفت: برای همین هم بود که استعمار کینه او را به دل گرفت و ایشان را در میدان توپ‌خانه به دار آویختند./837/ز503/س
 
پایان‌بخش اول
ارسال نظرات