۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۳
کد خبر: ۲۹۴۳۰۶
مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمان:

علمای صالح، رهبران معنوی در عصر غیبت هستند

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه‌های علمیه استان کرمان در دیدار با طلاب حوزه علمیه محمودیه کرمان، با اشاره به ارزش عالمان دینی، گفت: بعد از انبیای الهی و امامان معصوم(ع) برترین انسان ها علمای صالح هستند که رهبران معنوی در عصر غیبت برشمرده می‌شوند.
حجت الاسلام حسين الله وردي حجت الاسلام حسين الله وردي مدير حوزه علميه کرمان حجت الاسلام حسين الله وردي مدير حوزه علميه کرمان حجت الاسلام حسين الله وردي مدير حوزه علميه کرمان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام حسین الله وردی مدیر حوزه های علمیه استان کرمان، امشب در دیدار با طلاب حوزه علمیه محمودیه کرمان، با اشاره به حدیثی از امام علی (ع)، گفت: بعد از انبیای الهی و امامان معصوم(ع) برترین انسان ها علمای صالح هستند و این گونه از احادیث ارزش و منزلت معنوی عالم را می رسانند.
 
وی تصریح کرد: تحصیل علم تنها در کلاس درس نیست و هر ثانیه  زندگی انسان می تواند در برگیرنده درس باشد و به انسان معرفت بدهد.
 
مدیر حوزه های علمیه استان کرمان، اظهار داشت: براساس روایتی از پیامبر اکرم (ص) علم را باید با نوشتن حفظ کرد و بر همین اساس از مهم ترین لوازمات همیشگی طالبان علم دین، قلم و کاغذ می باشد تا در هر لحظه و ساعتی نکات مهم را یادداشت کرده تا آن ها را حفظ کند.
 
وی با اشاره به مقام معنوی، اجتماعی عالمان دینی در زمان غیبت امام عصر (عج)، تصریح کرد: علمای دین رهبر معنوی امت اسلامی در زمان غیبت هستند و یک طلبه باید خود را برای رهبری مردم در تمام حیطه ها آماده کند.
 
وی به بیان فضایل اخلاقی رهبران الهی پرداخت و گفت: علم، عفت، شجاعت و عدالت صفات رهبران الهی هستند و تمام اصول و فضایل اخلاقی به این چهار صفت مراجعه می کنند.
 
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون باید این صفات را در خود ملکه کنند تا بتوانند رهبر دینی و معنوی مردم باشند.
 
وی با اشاره به این که ائمه معصومین(ع) دارای این خصال نفسانی بوده اند، تاکید کرد: عالمان صالح نزدیک ترین فرد جهان هستی به معصومین(ع) هستند؛ بنابراین باید این صفات را در خود ایجاد کنند، تا بتوانند مدیر معنوی امت اسلامی باشند.
 
حجت الاسلام الله وردی با اشاره به ثمرات بازخوانی زندگی نامه عالمان دینی، توصیه کرد: طلاب نباید دچار غفلت نسبت به تجارب علماء سلف باشند؛ بنابراین لازم است طلبه ها توجه خاصی به مطالعه زندگی عالمان فاضل داشته باشند.
 
وی افزود: لازم است سیره خلف صالح در طلاب احیاء شود تا از رفتار ها و کردار آن ها، در جهت موفقیت علمی، اخلاقی و معنوی طلاب استفاده شود.
 
مدیر حوزه های علمیه استان کرمان با اشاره به آسیب شناسی فضای آموزشی طلاب، افزود: علم با راحتی و بی تکلفی بدست نمی آید؛ بلکه کلید کسب علم در تلاش، کوشش است.
 
وی با اشاره به زندگی علامه جعفری، ابراز داشت: این مرد الهی تمام موفقیت های خود را در تلاش، کوشش و شب زنده داری می داند و بنا بر همین مسأله طلاب باید در تحصیل علم و تخلق به اخلاق حسنه به کوشش و تلاش بپردازند و از خداوند توفیق در خواست کنند.
 
این کارشناس مسایل دینی با اشاره به اثرات و نتایج اعمال یک طلبه، افزود: همه کار های ما بعد از آن که در محضر خداوند تبارک ارزش معنوی داشته باشد دارای اثرات  فکری و فرهنگی است.
 
وی با بیان این که جامعه بشری تشنه و نیازمند معارف دینی و اسلامی است، تصریح کرد: حضور طلاب در میان مردم اثر گزار و منشاء خیرات و برکات زیادی برای اجتماع خواهد بود.
 
حجت الاسلام الله وردی در پایان با اشاره به روش برخورد طلاب با مردم، گفت: طلبه باید با مردم رفیق باشد و خود را از مردم و برای آن ها بداند و اخلاق تند و بد رفتاری وی آثار زیان باری به دنبال دارد./9704/پ
ارسال نظرات