برنامههای فرهنگی باید عامل توسعه و پویایی کشور باشد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجتالاسلام عسگر بیگی امام جمعه شهرستان کوثر، عصر امروز در آیین اختتامیه طرح غنی سازی اوقات فراغت و نشست با اعضای کانونهای مساجد در آستانه ماه محرم در شهرستان کوثر، هنر کانون های فرهنگی، هنری مساجد را عامل ایجاد قلب ها و آرزوهای بزرگ و نفس قدسی در جوانان دانست و خاطرنشان کرد: ظرفیت خوبی که در مساجد با تشکیل کانونهای فرهنگی هنری به وجود آمده است ظرفیتی ممتاز است که قطعا میتواند به ایجاد تحول در مسیر زندگی نسل آینده منجر شود.
وی با اشاره به اینکه آینده از آن علم است، افزود: کانون های فرهنگی، هنری مساجد باید به همراه خانوادهها دانشآموزان را در ارتقا و افزایش توان و ساماندهی علمی کمک کنند.
حجت الاسلام بیگی با بیان اینکه منتقدان برنامه ها را از خود دور نکنید، افزود: امام علی (ع) منتقد را دوست خوب میداند و کسانی که در راه خدا کار میکنند از اینکه به سخنان منتقدان گوش فرا میدهند نگران نباشد.
وی با تاکید بر اینکه صرفاً برای گسترش فرهنگ اسلامی و اهل بیت (ع) تلاش کنید، بیان داشت: برنامه ها و فعالیت های ما نباید برای ارائه گزارش و یا عکس باشد و کانونهای فرهنگی هنری مساجد در مقابل نوجوانان و جوانان باید متعهد باشد.
امام جمعه شهرستان کوثر با اشاره به اینکه برنامه های فرهنگی باید به نحوی باشد که وجدان کاری را در بین جوانان بیدار کنند تا کشور به سمت توسعه حرکت کند، بیان کرد: رعایت حقالناس و بیتالمال از ایدههای حکومت امام علی (ع) است.
وی با اعلام اینکه کشور در برنامهریزی مشکل ندارد بلکه در ایجاد تحول ساختار با موانع مواجه است، گفت: مدیران و کانونهای فرهنگی هنری از حقوق مستضعفان دفاع کنند.
مساجد مرکز فکر و اندیشه اسلامی است
نادر سقا، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل نیز در این مراسم، گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی 19 مهر سال 91 راهبردهای فعالیت فرهنگی کانون های مساجد را مشخص کرده است.
وی افزود: مساجد مرکز فکر و اندیشه اسلامی است و کانون های فرهنگی، هنری علاوه بر خدمات در زمینه تقویت تبیین و تفکر اسلامی نوجوانان و جوانان نیز به وظیفه ذاتی خود عمل می کند.
سقا با بیان اینکه طرح میثاق نامه اعضا کانون های با مقام معظم رهبری در زمینه اجرای مطالبات ایشان اجرا می شود، اظهار کرد: مسجد پایگاه ایستادگی ملت ایران است و اعضای کانون های فرهنگی، هنری با حضور خود در مساجد به عنوان سربازان جنگ نرم در مقابل زیاده خواهی های دشمنان گام برمی دارند.
وی افزود: امسال بیش از 50 مورد با دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی تفاهم نامه منعقد شد و اعضای کانون های در طرح غنی سازی اوقات فراغت امسال از خدمات رفاهی، تفریحی، اردویی و خدمات دیگر بهره مند شدند.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل با اشاره به اینکه بیش از 430 کانون فرهنگی هنری در استان فعالیت مستمر دارد، گفت: طرح غنی سازی اوقات فراغت امسال مطابق با نظام نامه کشوری برگزار شد و با رعایت استانداردها سعی در ارائه خدمات مفید و کار آمدتر برای اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان باشد.
وی افزود: مناسبت ها و فعالیت های طرح غنی سازی نباید مقطعی در کانون ها انجام شود بلکه برنامه ریزی مدیران باید طوری باشد که کانون ها در طول سال به صورت مداوم فعالیت چشمگیر داشته باشد.
سقا تصریح کرد: در ماه محرم نیز توجه به محتوای فرهنگی و اطلاع رسانی مناسب در زمینه فلسفه قیام امام حسین (ع) و مقابله با بدعت ها و خرافات و پاسخگویی به شبهات نوجوانان و جوانان جزء برنامه های کانون های مساجد استان قرار می گیرد./937/202/ب3