سیدالشهدا اوج معاد باوری در کربلا به نمایش گذاشت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام اسکندری، بعد از ظهر امروز در برنامه باران که از شبکه قرآن و معارف سیما پخش شد، با اشاره به اینکه در میان ماه های قمری چهار ماه وجود دارد که خداوند آنها را حرام اعلام کرده است، گفت: محرم آخرین این ماه های حرام است.
وی افزود: از ویژگی ماه های حرام این است که در این ماه ها حسنات افزوده و مضاعف میشود و در مقابل از اثرات گناهان کاسته میشود بنابراین ماه محرم ماهی است که انسان باید میان سیئات و حسنات یکی را انتخاب کرده و برای رسیدن به آن تلاش کند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه محرم ماه ولایتمداری است، تصریح کرد: حقیقیت ایمان ولایتمداری بوده و هرکس که به ایمان میرسد در مقابل خواستههای خداوند و ولایت ائمه (ع) تسلیم محض شده و هرگز به خاطر گرفتاریهای مختلف از مسیر ولایت دور نمی شود.
حجت الاسلام اسکندری با تأکید بر اینکه حقیقت ایمان را میتوان در زندگی امام حسین(ع) جست وجو کرد، گفت: آغاز ایمان با بینش بوده و در میانه راه انسان بر اساس همین بینش گرایش پیدا کرده و در پایان به تسلیم محض در برابر خداوند میرسند که زندگی امام حسین(ع) اینگونه بود.
وی افزود: در روز غدیر حضرت رسول(ص) مردم را مورد خطاب قرار دادند و از آنها پرسیدند که«چه کسی بر شما از نفس و خودتان اولیٰتر است» که مردم در پاسخ گفتند ای رسول خدا شما بر ما اولیٰتر هستید و حضرت زمانی که این پاسخ را شنیدند به مردم فرمودند« هر کس من بر او ولایت دارم بعد از من علی(ع) و فرزندانش بر او ولایت دارند» و به این ترتیب حضرت ولایت و اطاعت از حضرت امیر(ع) و فرزندانشان را لازمه ایمان برای مردم برشمردند.
کارشناس رسانه ملی اظهار کرد: از آن جایی که مردم زمان حضرت رسول(ص) ایمانشان تنها لفظی و ظاهری بود پس از رحلت رسول خدا(ص) حضرت علی(ع) را تنها گذاشتند و اوج این تنها رها کردن ولایت، توسط مردم در کربلا بود که نه تنها امام حسین(ع) را تنها رها کردند بلکه در مقابل ایشان ایستادند و ایشان را به شهادت رساندند.
حجت الاسلام اسکندری با بیان اینکه ایمان یعنی اولویت دادن به خواستههای خداوند، گفت: مبدأ ایمان معاد و نهایت ایمان هم معاد است؛ بنابراین انسانی که به حد اعلای ایمان رسیده تمام زندگیش مانند امام حسین(ع) جلوه ایمان می شود؛ برای امام حسین(ع) معادباوری و ایمان به معاد به سکوی پرش و بیدارگری مردم تبدیل شد./968/پ202/ف