عبرت از تاریخ رمز پایداری مؤمنان است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین انصاریان، استاد حوزه علمیه، غروب یکشنبه 26 مهرماه در حسینیه علوی تهران، گفت: سراسر کتاب آسمانی قرآن کریم، موعظه و رحمت است.
وی افزود: تاریخ امتهای گذشته برای تمام عصرها و دورهها برای انسانها مایه عبرت آموزی و درس گرفتن از انحرافات منحرفان و رموز پایداری و حقیقت طلبی مومنان بوده و بهترین راه هدایت برای مسمانان تاریخ قرآن است.
استاد اخلاق با بیان کارکرد موعظه، اظهار داشت: بیدار کردن غافلان و هوشیار کردن منحرفان یکی از رسالتهای مهم و اساسی موعظه به شمار میرود و زنده کردن قلب مومنان با موعظه امکان پذیر است.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان ادامه داد: حکمت برای انسانهایی میتواند همچون موعظه تاثیرگذار باشد که از علم بالایی برخوردار باشند، اما در خصوص عام مردم، واعظان با سخنان زیبا و رفق دل میتوانند حیات دل مسلمانان را نورانی کنند.
وی با بیان مطلبی در خصوص غمخواری مردم ابراز داشت: بنده مومن در همه حال، غمخوار برادر دینی خود است و از بی تفاوتی در مقابل اعمال مسلمین پرهیز میکند و هر قدم از مسیر زندگی را در جهت هدایت افراد جامعه برمیدارد.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با اشاره به دغدغه مومنان تصریح کرد: فردی که نسبت به زندگی خانواده، خویشاوندان و افراد جامعه احساس مسؤولیت نداشته باشد آن فرد مسلمان نیست و یکی از ویژگیهای مومنان دغدغه و احساس اضطراب در قبال یکدیگر است.
وی افزود: سرمایه بشر چیزی جز عبادت نیست و این سرمایه بدون نقصان در دست پروردگار مهربان به امانت است و در روز قیامت به صورت بهشت به اوهدیه داده میشود و خداوند در همه حال بندگانش را به اخلاق و اطاعت از انبیا سفارش کرده است.
استاد حوزه علمیه با اشاره به نقش روحانیت تاکید کرد: روحانیان با داشتن تریبون و رسانههای متعدد در حال حاضر میتوانند گزیدهترین، بهترین و تاثیرگذارترین مطالب را نظام بندی کرده و برای مخاطب و جوان امروز به عنوان نقشه و مسیر راه برای زندگی پرخطراین دوره ارایه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان در پایان خاطر نشان کرد: در واقعه کربلا قویترین راویان از جمله حضرت امام سجاد(ع)، حضرت زینب سلام الله علیه و ام کلثوم سلام الله علیه، تمام حوادث کربلا را بدون هیچ کم و کاستی روایت کردهاند و در بیشتر اشعار، رجزها و نثرهایی که ازعاشورا باقی مانده است تک تک 72 تن به موعظه با قوم اشقیا پرداخته و سعی در هدایت آنان کردند./856/202/ب1