نگاه به فریضه امر به معروف باید پایدار و ثابت باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجتالاسلام محمدحسین توانایی، مسؤول امور استان های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور شامگاه گذشته در همایش آمرین به معروف و ناهیان از منکر در سالن ولایت اردبیل، با تاکید بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف در کشور، گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر نباید در جامعه تضعیف شود چرا که این امر آسیبهای زیادی را برای کشور خواهد داشت و نیاز است نگاه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر نگاهی پایدار و ثابت باشد.
وی نقش آمران امر به معروف و نهی از منکر در تربیت نیروهای سالم و فرهیخته بسیار مهم برشمرد و افزود: باید انگیزه این آمران را با حمایتهای معنوی دو چندان کنیم و نیاز است از آمران امر به معروف و نهی از منکر نیز تجلیل و قدردانی شود.
حجت الاسلام توانایی با بیان اینکه در آیات قرآن کریم توصیههای زیادی به ترویج امر به معروف و نهی از منکر شده است، تصریح کرد: همگان در مناطق مختلف میتوانند در ترویج این امر بسیار مهم و فریضه الهی پیشگام بوده و تأثیرات خود را در تداوم برنامههای فرهنگی بگذارند.
این استاد حوزه و دانشگاه، اظهار داشت: مسؤولان ارشد استانهای کشور موظف هستند تا پایان امسال آموزش ضمن خدمت امر به معروف و نهی از منکر را به مدت 6 ساعت در دستگاههای اجرایی عملی کنند تا شاهد ترویج پدیده امر به معروف و نهی از منکر در بین کارکنان دستگاههای اجرایی باشیم.
وی با اشاره به اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر امسال برنامههای خود را در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در کشور گسترش داده است، افزود: انتظار میرود شاهد ترویج عملی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باشیم که این امر نیازمند تلاش تمام دستگاههای اجرایی است.
مسؤول امور استانهای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد:باید ترویج امر به معروف و نهی از منکر با مشارکت همه جانبه مردم و دولت انجام شود و خانوادهها نیز در این راستا نقش بسیار مهم و خطیری دارند و میتوانند با ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر در بین فرزندان خود جامعهای سالم و با نشاط رقم بزنند.
حجت الاسلام توانایی، تصریح کرد:مقام معظم رهبری اهتمام و توجه ویژهای به فریضه امر به معروف و نهی از منکر دارد و این امر وظیفه مدیران و دولتمردان را بسیار حساس کرده است و باید با برنامهریزیهای اساسی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری تمام تلاش خود را به کار بگیریم.
وی با اشاره به اینکه رییس جمهور و وزرای دولت یازدهم نیز امسال برنامههای قابل قبولی در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در کشور انجام دادهاند، گفت: باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر در خانهها، آموزش و پرورش، دانشگاهها، مساجد و بازار به طور اساسی ترویج شود تا شاهد جامعهای سالم و فرهیخته باشیم.
مسؤول امور استانهای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در راستای تعامل همهجانبه با آموزش و پرورش برای گسترش برنامههای فرهنگی و قرآنی در بین دانشآموزان است که این امر میتواند سبب ترویج فریضه الهی در بین دانشآموزان شود که باید در این راستا همگان همکاری و تعامل همهجانبهای داشته باشیم.
حجت الاسلام توانایی با بیان اینکه نقش والدین و معلمان و اساتید دانشگاه در ترویج امر به معروف و نهی از منکر بسیار مهم است، تصریح کرد: باید با زبانی ساده فریضه امر به معروف و نهی از منکر در خانهها، دانشگاهها و مدارس به طور همهجانبه ترویج شود.
وی با اشاره به اهمیت تبلیغات و اطلاع رسانی در رسانه های گروهی تصریح کرد که در صورت تبلیغ و اطلاع رسانی گسترده می توان فریضه امر به معروف و نهی از منکر را نیز در جامعه به شکل صحیح رواج داد.
استاد دانشگاه امام صادق(ع)،خاطرنشان کرد: در جامعه شاید افراد صالح زیاد باشند ولی مشاهده می شود که افراد مصلح یعنی آنانی که می خواهند به واسطه امر به معروف و نهی از منکر جامعه را به سوی خوبی ها و نیکی ها سوق دهند کمترند.
وی رعایت شیوه ها و راه های درست و صحیح امر به معروف و نهی از منکر را به مراتب مهم ذکر و اظهار کرد : اگر به این نکات در اجرای امر به معروف و نهی از منکر توجه نشود بطور یقین نه تنها در مخاطبان موثر نخواهد شد بلکه پیامدهای منفی خواهد داشت.
حجت الاسلام توانایی، بیان داشت: تشخیص از مراحل مهم امر به معروف و نهی از منکر می باشد و یک آمر به معروف و ناهی از منکر باید با دقت زیاد تشخیص دهد که می خواهد چه مطلبی را، چگونه و در کجا و برای چه کسی می گوید./937/202/ب1