۰۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷
کد خبر: ۲۹۷۴۵۹
کارشناس امور دینی:

مسؤولان رفتار حضرت عباس در برخورد با دشمن را الگوی خود قرار دهند

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام مختار آبادی گفت: وقتی شمر برای حضرت عباس امان نامه آورد حضرت با تندی با او برخورد که این نشان می دهد نباید به دشمن لبخند زد.
استکبار ستيزي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان حجت الاسلام علی مختار آبادی مشاور مدیر کل آموزش و پرورش کرمان، صبح امروز در مسجد النبی کرمان گفت: در زیارت عاشورا از خداوند همراهی با کسانی که در راه امام حسین ثبات قدم داشتند را می خواهیم که اگر ثبات قدم نباشد روزگار انسان تیره خواهد شد.

 

وی در ادامه افزود: اشخاصی بودند که با دیدن چند صحنه گناه یا مقداری مال دنیا قدم هایشان سست شد و تا مرز ارتداد پیش رفت؛ عبیدالله ابن عباس با وعده پول های معاویه امام حسن را تنها گذاشت؛ در طول تاریخ از این افراد فراوان بوده اند که تا چشمشان به پولی افتاد حق را کنار گذاشتند و به سمت باطل رفتند.

 

این کارشناس امور دینی اظهار داشت: عبیدالله ابن حر جحفی از سران کوفه بود که در جنگ صفین هم علیه سپاه حضرت علی شمشیر کشید و برای اینکه با امام حسین همراه نشود از کوفه خارج شد؛ به طور اتفاقی با امام حسین در مسیر کربلا رو به رو شد که حضرت وعده نجات به او داد اما در پاسخ گفت که می خواهم مرگ مشهوری داشته باشد.

 

وی ادامه داد: حسان ابن ثابت شاعر پیامبر بود که هم غدیر را به شعر در آورد و هم خلافت خلیفه اول را با شعر تبریک گفت؛ خداوند متعال به مؤمنان ثبات می دهد و در دعا ها این نکته را یادآوری کرده است؛ انسان ثبات قدم را هم در دنیا هم در آخرت از خداوند طلب می کند؛ در زیارت جامعه کبیره از خداوند بر موالات و محبت اهل بیت ثبات قدم می خواهیم.

 

حجت الاسلام مختار آبادی گفت: ابالفضل عباس قدم های بسیار محکم و ثابتی در راه حق داشت و الگویی برای همه طالبان حق است؛ شمر برای حضرت عباس امان نامه آورده بود تا جان حضرت را تضمین کند اما حضرت در پاسخ لعنت خدا را برای امان نامه و شمر درخواست کرد؛ به شمر گفت که من فرزند فاطمه را تنها بگذارم و به توی دشمن دین ملحق شوم؟

 

وی خاطر نشان کرد: به دشمن نباید لبخند زد و مانند عباس باید با اقتدار صحبت کرد؛ در طول دو سال مذاکرات رهبری و دلسوزان توصیه کردند که گول لبخند دشمن را نخورند و به دشمن نیز لبخندی نزنند.

 

حجت الاسلام مختار آبادی اظهار داشت: امام حسین در شب عاشورا مهلت خواست تا نماز و دعا بخواند و در همان شب بیعت خود را از یاران خود برداشت تا در تاریکی شب خواستند بروند و جان خود را نجات دهند اما حضرت عباس ایستاد و اظهار وفاداری کرد پس از ایشان هم دیگر یاران وفاداری خود را به زبان آوردند و روز عاشورا آن را ثابت کردند.

 

وی تأکید کرد: برای عباس در پیشگاه خداوند منزلتی است که همه شهدا در قیامت به مقام او غبطه می خورند./9704/202/ب1

ارسال نظرات