۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۲
کد خبر: ۲۹۸۷۵۳

کارآفرینی سازمان خیریه اسلامی برای زنان فقیر مالاوی

خبرگزاری رسا ـ یک سازمان خیریه اسلامی زنان فقیر روستایی را صرف نظر از دین و مذهب انتخاب کرده و بعد از کار آموزی و دادن سرمایه، راهی بازار کار می کند.
کارآموزي زنان فقير از سوي يک سازمان خيريه اسلامي در کشور آفريقايي مالاوي

 

به گزارش خبرگزاری رسا، یک سازمان خیریه اسلامی در کشور آفریقایی مالاوی، برای نجات زنان فقیر روستایی این کشور، صرف نظر از دین و اعتقاد آنان، دوره های کارآموزی و کارآفرینی برگزار می کند.

 

این ابتکار سازمان خیریه اسلامی مالاوی که برای مبارزه با فقر در این کشور فقیر آفریقایی انجام شده است، از سوی بسیاری از محافل اجتماعی به عنوان امیدی برای زندگی در مالاوی، مورد تقدیر قرار گرفت.

 

عبدالرزاق فتانی، مدیر سازمان نجات اسلامی، سازمانی که این ابتکار را در مالاوی به راه انداخته است، گفت: زنان 60 درصد جمعیت مالاوی را تشکیل می دهند که بیشتر این جمعیت زنان روستایی هستند که در فقر به سر می برند.

 

وی افزود: این افراد برای ادامه زندگی با مشکلات زیادی مواجه هستند به همین دلیل سازمان ما برنامه کارآموزی جدید را به راه انداخت تا ضمن حفظ احترام و شرافت این افراد، اندکی از دردهای آنان را تسکین دهد.

 

فتانی گفت که در این برنامه سازمان فقیرترین افراد جامعه را صرف نظر از دین و اعتقاد شناسایی کرده و پس از کارآموزی، به آنان سرمایه ای اولیه داده می شود تا روی پای خود بایستند.

 

رییس این سازمان اسلامی خیره گفت: این زنان که اکثرا مادرانی بی همسر هستند، برای تهیه غذای کودکان خود با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند. از این رو سازمان خیریه نجات اسلامی برای از بین بردن فقر در میان این زنان نیازمند از هیچ کوششی فروگذار نمی کند.

 

عبدالرزاق فتانی افزود: سازمان با آموزش تعداد کمی از زنان آغاز به کار کرد و در حال حاضر بیش از هزار زن نیازمند را آموزش می دهد.

 

کشور مالاوی با حکومتی سکولار مردمی با ادیان مختلف دارد که مسلمانان با 36 درصد بیشترین تعداد را بعد از مسیحیان در این کشور 16 میلیون نفری دارند./847/ب901/د

ارسال نظرات
captcha