۱۸ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۹
کد خبر: ۳۰۱۲۸۲
با موضوع الف دزفول؛

همایش سوختگان وصل در دانشگاه تهران برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ همایش سوختگان وصل با موضوع «الف دزفول» به همت دفتر ادبیات و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران برگزار شد.
حجت الاسلام خسرو پناه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش سوختگان وصل با موضوع «الف دزفول» به همت دفتر ادبیات و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران بعدازظهر امروز دوشنبه 18 آبان ماه در سالن فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد.

 

در این مراسم حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه، رییس پژوهشگاه فلسفه و حکمت با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم آیت الله قاضی گفت: آیت الله قاضی محوریت انقلابی را  در سال های قبل از پیروزی انقلاب را داشت و در دوران جنگ منزل ایشان ستاد امداد به جبهه ها و حامی رزمندگان بود و ایشان تواضع عجیبی نسبت به رزمندگان داشت.

 

وی با اشاره به خاطراتی از سال های دفاع مقدس گفت: آیت الله قاضی روحانیت دزفول را بسیج کردند تا مساجد را به پایگاه کمک رسانی به جبهه ها  تبدیل کنند در آن زمان در دزفول 6 مرجع تقلید بود و ایشان به همراه این روحانیون که سن زیادی داشتند به کرخه برای دیدار رزمندگان می رفتند.

 

رییس پژوهشگاه فلسفه و حکمت با بیان اینکه مرحوم قاضی مثل سربازی برای امام (ره) بودند، گفت: امام (ره) نسبت به ایشان ارادت داشت و وقتی که ایشان به حضور امام(ره) می رسیدند ایشان را کنار خودشان می نشانند و ایشان را مورد تکریم و محبت خویش قرار می دادند.

 

حجت الاسلام خسرو پناه در رابطه با رابطه مرحوم آیت الله قاضی با مقام معظم رهبری گفت: هر وقت که آیت الله قاضی تهران می آمدند، مقام معظم رهبری خودشان را میزبان ایشان قرار می دادند و ایشان را تکریم می کردند، با نام دزفول مقام معظم رهبری یاد ایشان را گرامی می دارند.

 

وی با اشاره به جایگاه علمی و حافظه قوی ایشان، گفت: ایشان بسیای از دعاهای مفاتیح الجناح را از حفظ بودند، من از آخرین نسل شاگردان ایشان بودم و در اوایل طلبگی در شب های قدر مجالسی در منازل برگرار می شد و به همراه ایشان به منازل می رفتیم.

 

رییس پژوهشگاه فلسفه و حکمت خاطرنشان کرد: تمام موفقیت آیت الله قاضی تواضع ایشان، ولایت مداری مرهون عشق به اهل بیت (ع) بود و ایشان عارف زاهدی بودند که این مقامات را کسب کردند.

 

شایان ذکر است، جهانگیر خسرو شاهی، احمد شاکری و محبوبه معراجی از داوران بخش داستان همایش سوختگان وصل بودند.

 

در این مراسم از برگزیدگان داستان نویسی همایش وصل مرضیه فروزانفر از، پریا دوستی، حسن رحیم مقدم از خوزستان، هدی حشمتیان، علی پور صفری، سلمان کدیور، صدیقه شاهسون، مهرنوش گرجی تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

 

همچنین در این مراسم از شاعران و داستان نویسان دزفول محمد رضا سنگری، عبدالرحیم سعید راد شاعر و محقق ابدیات دفاع مقدس، سید ناصر حسینی نویسنده کتاب  «پایی که جا ماند«، مرتضی سرهنگی نویسنده ادبیات دفاع مقدس  سیده زهرا حسینی نویسنده کتاب «دا» مورد تقدیر قرار گرفتند./818/202/ب2

ارسال نظرات