۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲
کد خبر: ۳۰۳۳۰۱
با حضور استاندار قم؛

نشست فعالان عرصه چاپ و نشر برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ در سومین روز از هفته کتاب جمهوری اسلامی، اهل قلم و فعالان حوزه کتاب، چاپ و نشر فعالیت‌های خود را در زمینه کتاب و کتابخوانی تشریح کرده و از کاستی‌های این بخش از فرهنگ کشور در حضور استاندار و مدیر کل ارشاد استان قم سخن گفتند.
نشست فعالان نشر و استاندار نشست فعالان نشر و استاندار نشست فعالان نشر و استاندار نشست فعالان نشر و استاندار
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اهل قلم و فعالان حوزه کتاب، چاپ و نشر در پردیس سینمایی ونوس گرد هم آمدند و در حضور استاندار قم و مدیر کل اداره ارشاد استان قم ضمن تشریح فعالیت‌های خود به بیان کاستی‌های این عرصه از فرهنگ کشور پرداختند.
 
 
بیست و سومین سال از پاسداشت هفته کتابخوانی که به مناسبت رحلت علامه بزرگوار محمد حسین طباطبایی نامگذاری شده است، فرصت خوبی بود تا مسؤولان فرهنگی، مؤلفان، ناشران و مبلغان کتاب دور هم جمع شوند و با بهره‌گیری از فرصت هفته کتاب و کتابخوانی که از ٢٤ آبان تا اول آذر است درد دل‌های خود را با استاندار و مدیر کل ارشاد استان قم در میان بگذارند.
 
 
در این گردهمایی حجت‌الاسلام امیرعطاالله جباری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم از فرهنگ فراموش شده کتابخوانی در کشور سخن گفت و اظهار داشت: یک نهضت فراگیر لازم است تا فرهنگ کتابخوانی در مردم زنده شود و همه مردم علاقه داشته باشند تا طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب در سبد کالای مصرفی خود مبلغی را به کتاب اختصاص دهند.
 
 
وی ادامه داد: ما باید مبلغ کتاب و مروج فرهنگ آن باشیم؛ کتاب کالایی است که پس از تولید نیازمند استفاده از روش‌های نوین برای توزیع است و انتظار کشیدن برای مشتری در دنیای امروز بی‌معنی است.
 
 
سپس حجت الاسلام عباس دانشی مدیر کل ارشاد اسلامی قم با ارائه آماری دقیق از تعداد کتاب‌های چاپ شده در استان قم و مقایسه آن با دیگر شهرهای کشور گفت: قم با یازده درصد از تولیدات کتاب کشور، رتبه دوم را پس از تهران دارا است و در میان تولید کنندگان کتاب‌های دینی قبل از تهران در جایگاه اول ایستاده است.
 
 
وی ادامه داد: کتابخانه‌های قم با فقدان ساز و کار مناسب روبرو هستند و امیدواریم در سال‌های آینده با پشتیبانی شهرداری و استانداری بتوانیم نمایشگاه‌های کتاب خوبی در سطح شهر قم داشته و وجهه شهر فرهنگی قم را با نمایشگاه‌های به جا و مناسب زینت دهیم.
 
 
حجت‌الاسلام مهدی حقی  دبیر همایش کتاب سال حوزه خوب اندیشیدن را از سخت‌ترین مشاغل عنوان کرد و گفت: تولید علم نمایشگر پویایی و بالندگی جامعه است و نشان می‌دهد که اندیشه در آن جامعه زنده و در حال سیر و تحول و حرکت است.
 
وی به نیازهای جامعه و مسائل مطروحه و کاستی‌های تولید علم در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: مدیریت تولید علم در کشور اجرا نمی‌شود؛ بسیاری از موانع تولید علم به مدیریت تولید آن مربوط است که در بخش‌های مختلف هیچ اثری از این مدیریت به نحو صحیح دیده نمی‌شود.
 
در ادامه حجت الاسلام نقدی و آقای سعدی نیز از فعالان و ناشران عرصه کتاب سخنان و مطالب خود را ایراد کردند و پس از آن جوایزی به ده نفر برتر از نویسندگان کتاب سال حوزه اهدا شد.
 
در این مراسم استاندار قم حاضر بود و مشکلات و مسائل کتاب و کتابخوانی را شنید و در مراسم اهداء جوایز به برندگان کتاب برتر سال حوزه شرکت کرد./836/پ202/ف2
ارسال نظرات