۰۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲
کد خبر: ۳۰۵۰۶۰

آیت الله سیستانی اسراف در توزیع غذا از سوی هیأت‎ها را حرام اعلام کرد

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت الله سیستانی اسراف در تهیه و توزیع غذا از سوی هیأت‎های عزاداری را حرام توصیف کرد.
آيت الله سيستاني

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، حضرت آیت الله سید علی سیستانی به سوال یکی از مقلدان وی درباره اسراف در تهیه و توزیع غذا از سوی هیأت های عزاداری پاسخ داد.

 

این استفتا بدین شرح است: هیأت های مختلفی در منطقه ما حضور دارند که در روزهای عزاداری سرور و سالار شهیدان اقدام به برگزاری مراسم عزا می کنند و مورد حمایت معنوی و مادی فراوانی از سوی مردم قرار دارند.

 

اما مشکل این است که این هیأت ها در کنار هم قرار دارند و اقدام به توزیع همزمان غذا می کنند که سبب دور ریختن مقدار فراوانی از آن شده است. نظر شما در این باره چیست؟

 

حضرت آیت الله سیستانی در پاسخ به این استفتا تصریح کرد: اسراف شرعا حرام است و باید تدابیر لازم جهت جلوگیری از تکرار این مساله اتخاذ شود.

 

وی افزود: این مشکل را می توان با هماهنگی میان هیأت ها و تهیه غذا بر اساس میزان عزاداران حل کرد./980/ب903/د

ارسال نظرات