عدم آشنایی با امور دینی و وابسته بودن به امور غیر دینی از جمله عوامل وادادگی فرهنگی است
مدیر مدرسه علمیه ملاوردیخان قزوین در ادامه به بیان مصادیق وادادگی فرهنگی پرداخت و بیان داشت: رفتارها و امور اجتماعی، بدحجابی،رعایت نکردن مقرررات دینی و قانونی از جمله مصادیق وادادگی فرهنگی است.
وی با بیان عوامل وادادگی فرهنگی ابراز داشت: عدم آشنایی کامل با امور دینی ار طرف متولیانی که به کار اداره کشور در جایگاههای مختلف مشغول هستند، همچنین وابسته بودن افراد به مراکز غیر دینی باعث میشود با گذشت زمان افراد به زندگی در چنین فضایی عادت کنند.
حجتالاسلام عبداللهی ادامه داد: عادت کردن به امور غیر دینی باعث بی توجهی نسبت به وظیفه دینی خواهد شد و در نتیجه آن نیز راه برای تهاجم فرهنگی گشوده میشود.
وی سپس به علت کشف حجاب برخی از هنرمندان اشاره کرد و گفت: وقتی فرد در درونش علاقه مند و دیندار نباشد و همچنین در فضایی باشد که دین مورد تمسخر یا بی معنا است و امور غیر دینی برایش عادت شده باشد کشف حجابی و بد حجابی در نگاه او مشکلی نخواهد داشت، البته به مرور زمان این نگاه در افراد شکل میگیرد.
این مسؤول با بیان اینکه متولیان در ایجاد فضایی با وادادگی فرهنگی نقش دارند ابراز داشت: مشکل ما از متولیان ما است، وقتی برخی متولیان به هنرمندانی با این کیفیت بها میدهند، فرصت را برای مطرح شدن او فراهم میکنند، این درصورتی است که در امور فرهنگی و هنری اگر مسؤولین به هنرمند دیندار اولویت دهند تاثیر گذار خواهد بود.
وی مخلوط شدن فرهنگ با سیاست را از جمله عوامل عدم توجه برخی مسؤولین به وادادگی فرهنگی از طرف هنرمندان دانست و بیان کرد: متاسفانه گاهی فرهنگ با سیاست مخلوط میشود و برخی از ترس مسایل سیاسی واداده میشوند.
حجتالاسلام عبداللهی در پایان گفت: مسؤولان باید انجام کار فرهنگی را در اولویت قرار دهند بدون اینکه نگران حفظ موقعیت خود باشند، اما آنان گاهی به خاطر حفظ موقعیت خود به افرادی که دچار وادادگی فرهنگی هستند متوسل میشوند./955/302/ب3