۲۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
کد خبر: ۳۰۸۳۵۰
یکی از علمای عراق:

جهان با نابودی اندیشه سلفیت به آرامش می‎رسد

خبرگزاری رسا ـ یکی از علمای عراق به نقش جریان‎های تکفیری و وهابی در گسترش ناامنی در جهان اشاره کرد و گفت: سلفیت باید از ریشه خشک شود تا جهان چهره آرامش را ببیند.
آيت الله سيد محمد تقي مدرسي از علماي کربلا

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، آیت الله سید محمد تقی مدرسی، از علمای عراق، امروز در جلسه‎ای مردمی که در دفتر خود در کربلا برگزار شد، بر ضرورت مبارزه با افکار منحرف جریان سلفی‎ تاکید کرد و خواستار انتشار اسلام حقیقی در جهان شد.


وی افزود: اگر جهان می خواهد در آرامش و امنیت زندگی کند باید سلفی گری را از ریشه خشک کند. وهابیت از سوی برخی از کشورهای منطقه و دولت‎های عربی برای شعله ور کردن آتش فتنه و نفاق در بین مسلمانان حمایت می شود.


این عالم عراقی تصریح کرد: خطر وهابیت و سلفی گری به گونه‎ای است که حتی خود سازندگانش را نیز تهدید می کند. برخی از کشورهای عربی با تاسیس شبکه‎های تلویزیونی به حمایت از تروریسم می پردازند و تا زمانی که این کشورها دست به چنین اقداماتی می‎زنند به زودی رسوا خواهند شد.


وی جریان‎های سلفی را برگرفته از افکار منحرف و تندرو ابن تیمیه، محمد بن عبدالوهاب و امثال این گونه افراد دانست و خاطرنشان کرد: این افراد با فتوا و اقدام‎های خود افکار تکفیری را در جامعه اسلامی ترویج دادند و قدمی در راستای نابودی انسان‎ها و کشورها برداشتند.


آیت الله مدرسی تاکید کرد که وهابیت و سلفیت‎ که اکنون در تحت عنوان داعش مشغول فعالیت هستند با اهل سنت واقعی تفاوت دارند.


وی ائتلاف سعودی را غیر جدی در مبارزه با تروریسم دانست و گفت: عربستان نمی تواند این ائتلاف را رهبری و به اهداف اصلی آن برساند همان طور که ائتلاف این کشور بر ضد یمن نیز با شکست مواجه شد.


این عالم عراقی افزود: ائتلاف اسلامی نمی تواند تغییر جدی در معادلات منطقه ایجاد کند زیرا هیچ گونه عزم و اراده‎ای برای نابودی تروریسم در آنان وجود ندارد.


وی خواستار ساکت کردن علما فتنه گر شد و تصریح کرد: برخی از علما درپی گسترش فتنه و روحیه تکفیری در جهان اسلام هستند. آنان با فتواهای باطل خود شیعیان را دشمن‎‎تر از یهودیان می پندارند.


آیت الله مدرسی درپایان کشتار صدها تن از شیعیان در نیجریه را محکوم کرد و خاطرنشان کرد که چنین اقدام‎های موجب گسترش فتنه و اختلاف‎های طائفه‎ای می شود.


وی ادامه داد: گسترش تشیع در نیجریه برگرفته از پیام جهانی زیارت اربعین است که مردم عراق با ایمان و عشق حقیقی به معصومان (ع) اسوه مردم نیجریه در این زمینه شده‎اند./994/ب901/د

برچسب ها: رسا سلفیت عراق‌
ارسال نظرات
captcha