ارتباط چهره به چهره مبلغان با دانش آموزان اثرگذاری تبلیغ دین را دو چندان می کند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در مراسم تجلیل از مبلغان خواهر مدارس علمیه استان در ساری، ارتقای سطح علمی حجت الاسلام صادقی با اهمیت توصیف کردن مسأله تبلیغ دین در مدارس، خاطرنشان کرد: حضور مبلغان دینی در مدارس و ارتباط چهره به چهره با دانش آموزان فرصتی برای تعمیق باورهای دینی در میان آنها است.
وی از مدارس به عنوان یکی از ضروری ترین صحنه ها و فضای تبلیغی جهت گسترش مبانی دینی در میان دانش آموزان تأکید کرد و گفت: متأسفانه ساماندهی تبلیغ در مدارس آموزش و پرورش باید در گذشته اتفاق می افتاد که با تأخیر انجام گرفت.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران به استقبال گسترده خانواده ها و همچنین مدیران مدارس از حضور مبلغان طرح امین در مدارس آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: عملکرد مناسب مبلغان در مدارس موجب رضایت و علاقه مندی مدیران و همچنین خانواده های دانش آموزان شده است.
حجت الاسلام صادقی نبود اعتبارات کافی را یکی از مهم ترین مشکلات تقویت و گسترش طرح مدارس امین در مازندران اعلام کرد و افزود: متأسفانه در حال حاضر آن گونه ظرفیت جامعه اقتضا می کند ما نمی توانیم ورود پیدا کنیم که مهم ترین دلیل آن نیز نبود اعتبارات لازم در این بخش است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که ارتباط چهره به چهره مبلغان با دانش آموزان در مدارس اثرگذاری تبلیغ ارزش های دینی را دو چندان می کند، بیان داشت: این شیوه تبلیغ بهترین راه برای آشنایی دانش آموزان با مبانی دینی و ارزش های اسلامی است.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که امروز دانش آموزان ما در مدارس با شبهات بسیاری روبرو هستند، گفت: حضور یک مبلغ در مدارس فرصت بسیار ارزشمندی برای پاسخگویی به این شبهات خطرناک است.
وی اقامه و ترویج فرهنگ نماز، تبلیغ و تبیین ضرورت حفظ عفاف و حجاب در جامعه، بیان احکام دینی و بیان مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را از جمله مهم ترین وظایف مبلغان مدارس امین دانست.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به وجود بیش از شش هزار مدرسه در مناطق مختلف استان، از فعالیت تنها 80 مبلغ خواهر و برادر در این مدارس خبر داد و گفت: به هیچ عنوان این تعداد مبلغ پاسخگوی این ظرفیت عظیم دانش آموزی نیست.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، ارتقای سطح علمی مبلغان مدارس امین، آزموش لازم جهت تبلیغ و ارتباط گیری مناسب با دانش آموزان و کیفیت بخشی به بحث تبلیغ در مدارس را از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره آموزشی اعلام کرد و بیان داشت: در این دوره آموزشی حجت الاسلام بیاتی از اساتید حوزه علمیه به مدت دو روز مهم ترین مباحث مربوط به تبلیغ در مدارس را برای مبلغان تبیین و تشریح خواهد کرد.
حجت الاسلام صادقی در ادامه سخنان خود حضور روحانیت در مدارس و ارتباط چهره به چهره با آنها را ضروری دانست و افزود: در شرایطی که دشمن همه توان خود را برای زدودن هویت دینی نسل جوان ما گرفته است باید ارتباط با نسل جوان تقویت شود.
وی با اشاره به این که در میزان استقبال مدیران مدارس و همچنین خانواده ها از حضور روحانی در مدارس بسیار خود و قابل تقدیر بوده است، خاطرنشان کرد: البته در این مسیر هنوز برخی مدیران و مربیان پرورشی مدارس نیز به خوبی نسبت به این طرح توجیه نیستند که باید با برگزاری برنامه های مشترک در این خصوص اطلاع رسانی مناسب صورت گیرد.
حجت الاسلام صادقی ادامه داد: مدارس امین طرح ارزشمند و خوبی است که متأسفانه کمی دیر آغاز شده است و باید در جهت تقویت آن تلاش کرد. معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که مبلغان دینی منادیان تبلیغ دین خدا در مدارس هستند، خاطرنشان کرد: به حتم این خدمت و تلاش مبلغان رزق معنوی است که شامل حال آنها شده است.
وی با بیان این که امروز دشمنان اسلام و انقلاب از مدارس فعالیت خود را آغاز کرده اند، افزود: مبلغان دینی نیز باید با آگاهی بخش و ترویج مبانی و احکام متعالی دینی در میان نوجوانان و جوانان آنها را در مسیر حق راهنمایی کنند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که مدارس خط مقدم ما است، گفت: امروز دشمن با بهره گیری از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز به سراغ فرزندان ما آمده است و اگر بخواهیم در این جنگ منفعلانه عمل کنیم به حتم شکست خواهیم خورد.
حجت الاسلام صادقی از مبلغان دینی به عنوان مهم ترین بازوان دستگاه تعلیم و تربیت در جهت تقویت باورهای دینی در میان دانش آموزان یاد کرد و گفت: باید از این ظرفیت و توانمندی موجود نهایت بهره برده شود./950/202/ب1