۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸
کد خبر: ۳۰۹۲۵۰
با محوریت تجلیل از مقام آیت الله میرزا محمدتقی آملی؛

سیزدهمین دوره از سلسله همایش‌های ستارگان محراب برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ با محوریت تجلیل از مقام شامخ آیت الله میرزا محمدتقی آملی سیزدهمین همایش ستارگان محراب در مسجد مجدالدوله برگزار شد.
ستارگان محراب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله محمدتقی شریعتمدار، استاد برجسته حوزه علمیه ظهر چهارشنبه 2 دی در مراسم تجلیل از مقام شامخ آیت الله محمدتقی آملی در مسجد مجدالدوله منطقه 12 تهران، گفت: بنده شاگرد آیت الله آملی بودم و از محضر ایشان بهره بردم، در بیانات ایشان خصوصیات بسیاری بود و من یادداشت کردم و هنوز از آن‌ها استفاده می‌کنم.

 

وی افزود: در حوزه فقه استدلالی، مرحوم آیت الله حکیم، مرحوم آیت الله سید احمد خوانساری و مرحوم آیت الله آملی تقریراتی داشتند که در میان این سه عزیز اثر آیت الله آملی جامع تر است.



آیت الله شریعتمدار در خصوص قلم و نفوذ کتابت آیت الله آملی، بیان داشت: مرحوم آملی کارشان یک مزیتی داشت که سایر علما نداشتند، قلم ایشان واضح و مبسوط بود، طوری که امروز طلابی که پس از طی سطوح می خواهند وارد اجتهاد شوند باید به کتاب این عزیز مراجعه کنند، زیرا قلم ایشان بسیار سهل الوصول است برای مجتهدان مبتدی بسیار مناسب است.

 

وی تاکید کرد: مرحوم آملی کثرت تالیف داشت و خیلی تالیفات چاپ نشده دارند، اکنون از مصباح الهدی ایشان دوازده جلد چاپ شده است، به همین اندازه مجلداتی هست که چاپ نشده است و امید است که به چاپ برسد.

 

آیت الله شریعتمدار درباره نوع زندگی آیت الله آملی، عنوان داشت: ایشان بسیار منظم بود و توصیه به نظم می‌کرد، در صبح های فقه و اصول ایشان که شرکت می‌کردم، ایشان از طلاب و دوستان خواستند که همگی یک ساعت را تعیین کنند تا جلسات سر موقع شروع شود، دوستان ایشان و نزدیکانشان نیز می‌گفتند که همیشه این بزرگوار حتی کارهای شخصی خود را سر موقع انجام می‌دادند.

 


وی ادامه داد: آیت الله آملی به قرائت قرآن بسیار اهمیت می‌دادند، در ایام ماه رمضان نیز بسیار قرآن می‌خواندند، ضمن اینکه در طول سال 14 ختم قرآن به نیت 14 معصوم انجام می‌دادند.

 

استاد برجسته حوزه علمیه تاکید کرد: آیت الله آملی در هفته یک جلسه علم اخلاق و جلسه اصول دین را تدریس می‌کردند و در این جلسات عموم مردم نیز می‌توانستند شرکت کنند، اکثر جلسات ایشان را افرادی تند نویس و خوش نویس یادداشت می‎‌کردند.

 

آیت الله شریعتمدار در پایان گفت: مرحوم آملی متعبد به دین بود، ایشان با اینکه در علم جامعیت داشت و استاد فلسفه بود، در جاهایی که آیات مخالف حرف فلسفه بود به حرف فلاسفه اطمینان نمی‌کردند و به حرف عاملان دینی اعتماد می کردند.

 

گفتنی است در این مراسم علمای استان تهران، اساتید حوزه علمیه و جمعی از مسؤولان شهری به همراه حجت الاسلام علی اکبری رییس مرکز امور رسیدگی به مساجد حضور داشتند، ضمن اینکه در پایان مراسم از یادمان آیت الله املی جهت نصب در مسجد رونمایی شد./856/202/ب1

ارسال نظرات