۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۳۰۹۵۲۹

حضور تبلیغی طلاب شهرستان الوان در مدارس آموزش و پرورش

خبرگزاری رسا ـ مدیر مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شهرستان الوان گفت: از آغاز سال جاری با همکاری آموزش و پرورش شهرستان الوان تعداد 12 نفر از طلاب حوزه علمیه در مدارس شهرستان برای تبلیغ دین اعزام می شوند.
حضور تبليغي طلاب شهرستان الوان در مدارس

حجت الاسلام احمد کعب عمیر، مدیر مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شهرستان الوان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به برگزاری برنامه های آموزشی روزانه، مباحث طلاب و مشاورات، ابراز داشت: کلاس های فوق العاده به صورت روزانه بعدازظهرها برای درس های سخت همچون اصول، فقه و رسائل برگزار می شود.

 

وی با اشاره به این که هفته ای یک روز فعالیت های حوزه علمیه به مباحث تهذیبی و اخلاقی اختصاص داده می شود، بیان داشت: ویژه این برنامه اساتید گوناگونی دعوت شده اند و در کنار آن مشاورانی به صورت روزانه تدوین شده است.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که از آغاز سال جاری با همکاری آموزش و پرورش شهرستان الوان تعداد 12 نفر از طلاب حوزه علمیه در مدارس شهرستان حاضر می شوند، اظهار داشت: طلاب و مبلغان با حضور در مدارس به انجام فعالیت های تبلیغی و دینی می پردازند و اقامه نماز ظهر و عصر و حضور در کلاس ها از دیگر فعالیت های این طلاب است.

 

مدیر مدرسه علمیه امام جعفر صادق(ع) شهرستان الوان با تأکید براین که جوانان آسیب پذیرترین قشر جامعه هستند و قالب تهاجمات دشمنان متوجه این گروه سنی از جامعه است، گفت: بایستی با برنامه ریزی ویژه بیشتر به جوانان پرداخته شود تا بتوان آنان از تهاجمات فرهنگی و اعتقادی مصون داشت و این نیازمند سرمایه گذاری است./9453/303/ب1

ارسال نظرات