۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۳۱۰۳۲۰
استاد حوزه و دانشگاه؛

عربستان با اعدام آیت الله نمر خواهان کشاندن جریان مقاومت به جنگ‌های فرعی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اعدام آیت الله نمر و عوامل این جنایت فجیع، گفت: عربستان سعودی با اعدام آیت الله نمر خواهان کشاندن جمهوری اسلامی و مقاومت به جنگ های فرعی و مسائل حاشیه ای است.
آيت‌الله نمر

حجت الاسلام مجتبی خانه مسجدی، استاد حوزه و دانشگاه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به این که اقدامات عربستان سعودی با چراغ سبز آمریکا صورت می گیرد، اظهار داشت: آل سعود فاقد پشتوانه مردمی بوده و اعدام آیت الله نمر و دیگر اقدامات آل سعود برای کشاندن جمهوری اسلامی و مقاومت به جنگ های فرعی است.

 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به شکست های متعدد عربستان سعودی به ویژه در سوریه و انجام اقدامات جنجال آفرین برای کشاندن جمهوری اسلامی به جنگ های فرعی ابراز داشت: شکست سیاسی و نظامی در منطقه، بحران اقتصادی و کسری بودجه این رژیم از دیگر عوامل برای ایجاد جنگ‌های فرعی و به حاشیه راندن جمهوری اسلامی و مقاومت است.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که عربستان سعودی به دنبال راه اندازی جنگ‌های فرقه‌ای و طایفه ای است، گفت: در جمهوری اسلامی ایران شاهد محکومیت اعدام آیت الله نمر و شنیع دانستن این جنایت از سوی علما و دانشمندان اهل تسنن هستیم و آنها از جنایت های آل سعود بیزار هستند.

 

حجت الاسلام خانه مسجدی حق گویی و با صراحت و بدون خوف سخن گفتن آیت الله نمر را ریشه در دوران صدر اسلام و الهام گیری از صحابه پیامبراکرم(ص) به ویژه ابوذر دانست و اظهار داشت: آل سعود اسلاف بنی امیه زمان حاضر بوده و هر گونه حق گویی و اعتراض به خود را محکوم و با نهایت قساوت قلب مخالفان خود را اعدام می کند.

 

استاد حوزه و دانشگاه حکم اعدام آیت الله نمر و مصلوب کردن آن را مغایر با آموزه‌های قرآنی و دینی دانست و گفت: مستند قرآنی و روایی بر این جنایت در آموزه های اسلامی وجود نداشته و شیوه اعدام این شهید بزرگوار همچون زید بن علی(ع) بوده که نشان از تبعیت آل سعود از اقدامات و افکار بنی امیه در مخالفت با حق گویی است./9456/303/ب2

ارسال نظرات