۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
کد خبر: ۳۱۰۵۴۸
استاد حوزه و دانشگاه مطرح کرد؛

جریان‌های کج فهم داخلی و بازی با ارکان تصمیم‌ساز کشور

خبرگزاری رسا ـ‌ حجت الاسلام اشکوری اقدامات برخی از جریان‌های غربگرا و دگراندیشان داخلی را در جهت تکمیل پروژه‌های دشمن خواند و گفت: گاهی جریان‌های کج‌فهم داخلی، شرایطی را به وجود می‌آورند که دشمنان خارجی از آن به نفع خود استفاده می‌کند و به تعبیر رهبری پازل‌های دشمن را تکمیل می‌کنند تا دشمن به راحتی ضربه بزند.
حجت الاسلام اشکوري

حجت الاسلام سید عبدالمجید اشکوری، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به افزایش شور و بصیرت سیاسی مردم در ایام انتخابات اظهار داشت: ایام انتخابات هیجانات سیاسی در مردم و گروه‌های سیاسی افزایش پیدا می‌کند، از طرف دیگر ملت ایران دشمنان خارجی و دیگراندیشان و کج‌فهم‌های داخلی نیز دارد که این دو طیف، گاهی اوقات برای مصادره به مطلوب کردن انتخابات با هم متحد می‌شوند.

 

حجت الاسلام اشکوری، اقدامات برخی از جریان‌های غربگرا و دیگراندیشان داخلی را در جهت تکمیل پروژه‌های دشمن خواند و افزود: گاهی جریان‌های کج‌فهم داخلی با دشمنان خارجی متحد نیستند؛ اما شرایطی را ایجاد می‌کنند که دشمن خارجی می‌تواند از این شرایط به نفع خود استفاده کند و به تعبیر رهبری پازل‌های دشمن را کنار همدیگر قرار می‌دهند تا دشمن به راحتی ضربه بزند.

 

وی جلوگیری از ورود جریان‌های نفوذی در ارکان مهم نظام را ضروری خواند و گفت: دیگر اندیشان و زاویه‌داران با نظام اسلامی برای نفوذ در ارکان تصمیم‌ساز نظام برنامه‌ریزی می‌کنند که یکی از مهم‌ترین آنها، عرصه انتخابات است؛ از این‌رو بر آحاد جامعه واجب است که با مشارکت و حضور در انتخابات، جلوی نفوذ دشمن را بگیرند.

 

استاد حوزه و دانشگاه، پرهیز و اجتناب مردم از طاغوت را یکی از ملاک‌های حاکمیت نظام اسلامی برشمرد و ابراز داشت: نوع مشارکت و شکل رأی دادن مردم از لحاظ مبانی دینی باید به گونه‌ای باشد که از پیروی و رأی به طاغوت اجتناب کنند تا جامعه به سمتی نرود که طاغوت در جامعه حاکم شود، همان‌گونه که در قرآن آمده است «واجتنبوا الطاغوت».

 

وی افزود: شواهد تاریخی زیادی در این باره از صدر اسلام تاکنون وجود دارد؛ از جمله این که بنی‌امیه به عنوان جریان دیگر اندیش، منافقانه در حکومت نفوذ کرد و پیامد آن واقعه کربلا و شهادت امام حسین(ع) شد.

 

حجت الاسلام اشکوری، ثمره رأی و حضور بصیرانه مردم در انتخابات را اقامه دین خواند و گفت: مشارکت سیاسی مردم در انتخابات باید منجر به اقامه دین و حاکمیت الهی شود؛ یعنی به دلیل انتخاب مردم، افرادی بر مصدر قدرت قرار گیرند که نوع تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی آنها منجر به تحقق و تداوم حاکمیت اسلامی شود./908/ت302/س

ارسال نظرات