۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲
کد خبر: ۳۱۰۷۲۱
عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور:

انتخابات، نماد قدرت در نظام اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور با بیان این که انتخابات مشارکت حداکثری مردم و نماد قدرت در نظام اسلامی است، گفت: مسؤولان با همت و برنامه ریزی در راستای انتخاباتی با حضور حداکثری تمامی اقشار جامعه را فراهم کنند.
حسن‌بيگي عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور

شکرالله حسن بیگی عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی،با بیان این که نامزدهای انتخاباتی باید قانونمداری را سر لوحه امور خود قرار دهند، گفت: هدف ستاد انتخابات در سراسر کشور به وجود آوردن رقابت سالم انتخاباتی است.

 

برگزاری انتخابات سالم و به دور از جانبداری

عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور بیان کرد: مسؤولان باید تلاش خود را برای برگزاری انتخابات سالم و به دور از جانبداری از جریان و یا گروه سیاسی خاص به کار بگیرند تا بتوانیم شاهد انتخاباتی سالم و پرشور باشیم.

 

حسن بیگی انتخابات را بزرگ ترین حضور مردم در پای صندوق رای دانست و اظهار داشت: مسؤولان در کشور باید با همت و برنامه ریزی در راستای انتخاباتی با حضور حداکثری تمامی اقشار جامعه را فراهم کنند.

 

عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور با بیان این که در انتخابات سال جاری همه گرایش های سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، گفت: ملت بزرگ ایران اسلامی باید همچون سال های قبل قدرت همبستگی و همیشه در صحنه بودن خود را به نمایش جهانیان بگذارند.

 

982 شعبه اخذ رأی برای انتخابات استان مرکزی تعیین شد

حسن بیگی با اشاره به این که 982 شعبه اخذ رای برای انتخابات استان مرکزی تعیین شده است، گفت: 657 شعبه اخذ رای در این دوره از انتخابات در استان مرکزی به صورت ثابت و 325 صندوق سیار پیش بینی شده است.

 

وی افزود: 532 شعبه اخد رای استان در مناطق شهری و 450 شعبه در مناطق روستایی در نظر گرفته شده که از مجموع شعب شهری 510 شعبه ثابت و 22 شعبه سیار و در حوزه شعب روستایی نیز 147 شعبه ثابت و 303 شعبه سیار است.

 

عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور با بیان این که انتخابات مشارکت حداکثری مردم و نماد قدرت در نظام اسلامی است، گفت: در استان مرکزی، در هر شعبه اخذ رای دو صندوق یکی مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی و دیگری مربوط به انتخابات مجلس خبرگان رهبری پیش بینی شده است.

 

حسن بیگی خاطر نشان کرد: از مجموع شعب رای استان 339 شعبه در حوزه انتخابیه اراک، کمیجان و خنداب با 328 شعبه ثابت و 71 شعبه سیار، 88 شعبه در حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان با 38 شعبه ثابت و 50 شعبه سیار، 101 شعبه در حوزه انتخابیه خمین با 57 شعبه ثابت و 44 شعبه سیار، 187 شعبه در حوزه انتخابیه ساوه و زرندیه با 113 شعبه ثابت و 74 شعبه سیار، 122 شعبه در حوزه انتخابیه شازند با 58 شعبه ثابت و 64 شعبه سیار و 85 شعبه در حوزه انتخابیه محلات و دلیجان با 63 شعبه ثابت و 22 شعبه سیار پیش بینی شده است.

 

عضو اتاق فکر ستاد انتخابات کشور با بیان این که به منظور حضور حداکثری مردم و تسهیل در مراحل و زمان رای گیری در انتخابات امسال 118 شعبه اخذ رای نسبت به انتخابات دوره قبل مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در استان مرکزی اضافه شده است، گفت: تعداد شعب اخذ رای در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و چهارمین دوره انتخابات خبرگان رهبری در استان مرکزی 864 شعبه بوده است.

 

شایان ذکر است، هفتم اسفندماه سال جاری دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود./842/302/ب1

ارسال نظرات