۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵
کد خبر: ۳۱۱۷۷۰
دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار در سیستان و بلوچستان:

اکران آثار جشنواره مردمی فیلم عمار از 1 بهمن‌ماه در بیش از 350 مکان آغاز می‌شود

خبرگزاری رسا ـ کیخا گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار در استان سیستان و بلوچستان از تنوع بالایی برخوردار است، به گونه‌ای که بیش از 350 مکان اعم از روستاها، فرودگاه‌ها، مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها، کمپ‌های ترک اعتیاد، زندان‌ها، حسینیه‌ها و خوابگاه‌ها مکان‌های اکران فیلم هستند.
فراخوان ششمين جشنواره مردمي فيلم عمار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، ابوالفضل کیخا، دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار در سیستان و بلوچستان، امروز در نشست خبری آغاز بکار ششمین جشنواره مردمی فیلم عمار سیستان و بلوچستان، گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار با هدف پر کردن خلأهای موجود در کار فرهنگی بنیان نهاده شد.


 
وی ادامه داد: سینمای ایران با وجود تمام خدمات ارزنده‌ای که ارائه کرده است اما از تمام ظرفیت‌های موجود بهره نبرده و جشنواره مردمی فیلم عمار در واقع می‌خواهد از سینمای اصیل در مقابل سینمای سفارشی دفاع کند.


 
دبیر جشنواره مردمی فیلم عمار در سیستان و بلوچستان با تأکید بر عدم وابستگی این جشنواره به هیچ ارگان سازمانی، عنوان کرد: این جشنواره به هیچ ارگانی وابسته نیست و کاملا مردمی اداره می‌شود یعنی نه تنها در محتوا بلکه در ساز و کار تماشای فیلم و نحوه اکران‌ها منحصر به فرد است.


 
وی با اشاره به شرایط جشنواره مردمی فیلم عمار در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: این جشنواره در استان ما از تنوع بالایی برخوردار است بگونه‌ای که روستاها، فرودگاه‌ها، مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها، کمپ‌های ترک اعتیاد، زندان‌ها، حسینیه‌ها و خوابگاه‌ها مکان‌های اکران فیلم هستند.


 
کیخا تصریح کرد: امسال هشت اثر از هفت کارگردان سیستانی و بلوچستانی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که این تعداد در دوره‌های قبل 35 اثر بوده است.

 

مرتضی کیخایی، مسؤول اکران‌های مردمی جشنواره فیلم عمار در سیستان و بلوچستان، در ادامه این نشست گفت: مکان اصلی اکران فیلم‌های جشنواره از سال اول تا کنون مساجد بوده است.


 
وی افزود: بیشترین مخاطب جشنواره مردمی فیلم عمار مسجدی هستند اما سایر فضاهای عمومی مانند حسینیه‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، اتوبوس‌های خط واحد و اردوهای راهیان نور نیز محل اکران مردمی خواهد بود.


 
مسؤول اکران‌های مردمی جشنواره فیلم عمار در سیستان و بلوچستان با اشاره به تعداد محل‌های اکران در استان خاطرنشان کرد: امسال با توجه به پهناور بودن استان، دبیرخانه جشنواره فیلم عمار در سیستان و بلوچستان، دو نمایندگی در ایرانشهر و چابهار نیز دارد تعداد محل‌های اکران در زاهدان 25، در زابل 12، در هامون 6، در نیمروز 6، در چابهار 40، در کنارک 25، در نیکشهر 15، در قصرقند 10، در بزمان 15 و در ایرانشهر 200 محل اکران در نظر گرفته شده است.


 
وی درباره چگونگی ارسال درخواست اکران فیلم ابراز داشت: علاقه مندان به اکران آثار جشنواره مردمی فیلم عمار می‌توانند عبارت "اکران" را به شماره 09214839852 ارسال نمایند و با در اختیار داشتن آثار برای جمعیت‌های بیش از پنج نفر اکران فیلم داشته باشند.


 
همچنین ساسان سالاری، مسئول اکران‌های دانشگاهی جشنواره فیلم عمار در سیستان و بلوچستان، نیز در این نشست گفت: در شرایطی که تماشای فیلم و دیدن هنر به عده‌ای خاص اختصاص یافته بود، عمار توانست وارد منازل شهدا، حسینیه‌ها دانشگاه‌ها و سایر اماکن عمومی شود.


 
وی بیان کرد: در زمانی که مدعیان هنر و سینما بجای تولید آثار فاخر و اثرگذار به دنبال اهداف سیاسی خود بودند و در آثار خود نشانی از ابتذال و خشونت را بهمراه داشتند، عمار آمد تا از دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی سخن بگوید.


 
مسؤول اکران‌های دانشگاهی جشنواره فیلم عمار در سیستان و بلوچستان با اشاره به چگونگی اکران دانشگاهی ابراز کرد: جشنواره فیلم عمار در سیستان و بلوچستان همزمان با آغاز ترم تحصیلی جدید دانشگاه‌ها اکران آثار را آغاز خواهد کرد بر این اساس، شهرستان‌های زاهدان، زابل، نیکشهر، ایرانشهر، چابهار و خاش اکران دانشگاهی خواهند داشت.


 
وی افزود: جشنواره فیلم عمار برای ترویج گفتمان انقلاب اسلامی اکران‌ها را در خوابگاه‌ها، مساجد، میادین و سلف سرویس‌های دانشگاهی انجام می‌دهد./831/202/ب1

ارسال نظرات