۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۱
کد خبر: ۳۱۱۸۷۱
مسؤول ستاد اقامه نماز قزوین مطرح کرد؛

فعالیت 141 غرفه از 31 نهاد کشوری در نمایشگاه عطر حضور قزوین

خبرگزاری رسا ـ مسؤول ستاد اقامه نماز قزوین از فعالیت 141 غرفه از 31 نهاد کشوری در نمایشگاه عطر حضور قزوین خبر داد و گفت: بخشی از نمایشگاه عطر حضور ویژه عرضه عملکردها و بخش‌هایی ویژه کار فرهنگی است، بنابراین بازدید مردم از این نمایشگاه دارای اثری مثبت است، چرا که بهره بردن از دستاوردهای این نمایشگاه می‌تواند سبب ایجاد تغییر در بازدیدکنندگان شود.
حجت الاسلام سيد قريش موسوي

حجت‌الاسلام سید قریش موسوی، مسؤول ستاد اقامه نماز قزوین در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با اشاره به هدف از برگزاری نمایشگاهی با عنوان عطر حضور در کنار اجلاس سراسری نماز، گفت: اجلاس سراسری نماز در یک روز  و در زمانی محدود برگزار می‌شود و با این محدودیت مکانی و زمانی امکان حضور همه علاقه مندان و شهروندان وجود ندارد، بنابراین نمایشگاه عطر حضور در کنار این اجلاس بر پا می‌شود که این نمایشگاه مختص شهر قزوین نیست و سال‌های گذشته نیز در کنار این اجلاس چنین نمایشگاه‌هایی وجود داشته.

 

مسؤول ستاد اقامه نماز قزوین در ادامه افزود: دستاوردها و افکار فرهنگی نماز نیز در این نمایشگاه عرضه می‌شود، همچنین در کنار این نمایشگاه سالن‌هایی برای برگزاری گفتمان‌های نماز قرار داده شده که بازدیدکنندگان می‌توانند در این گفتمان‌ها شرکت کنند.

 

وی درباره گفتمان‌های نماز بیان کرد: گفتمان‌های نماز صبح‌ها و بعدازظهرها برگزار می‌شود که دبیرستان‌ها، مراکز علمی و حوزه‌ها صبح‌ها و خانواده‌ها بعدازظهرها می‌توانند برای شرکت در این گفتمان‌ها حضور یابند، نماز جماعت ظهر و مغرب و عشاء نیز در این نمایشگاه بر پا می‌شود.

 

حجت‌الاسلام موسوی سپس به غرفه‌های موجود در این نمایشگاه اشاره کرد و ابراز داشت: در این نمایشگاه 141 غرفه برای 31 نهاد در نظر گرفته شده که 17 مورد آن به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی و 14 مورد آن نیز به نهادها و مؤسسات فرهنگی اختصاص یافته است.

 

وی با بیان این‌که این نمایشگاه دارای بازده عملی نیز هست، عنوان کرد: بخشی از این نمایشگاه ویژه عرضه عملکردها و بخش‌هایی ویژه کار فرهنگی است، بنابراین بازدید مردم از این نمایشگاه دارای اثری مثبت است، چرا که بهره بردن از دستاوردهای این نمایشگاه می‌تواند سبب ایجاد تغییر در بازدیدکنندگان شود و این موارد از جمله بازدهی‌های عملی این نمایشگاه است.

 

حجت‌الاسلام موسوی در پایان مردم را برای بازدید از نمایشگاه عطر حضور دعوت کرد و گفت: این نمایشگاه دارای موارد فاخر و اثر گذار است و بازدیدکنندگان اجر خود را می‌برند، من هم از همه مردم برای بازدید از این نمایشگاه و ارایه نظرات و پیشنهادات خود دعوت می‌کنم، زیرا این حضور و نظرات می‌توانند برای برگزرای بهتر نمایشگاه‌های آینده مفید باشد./955/303/ب2

ارسال نظرات