۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۸
کد خبر: ۳۱۵۰۱۲

علمای سنی لبنان آزادی دو منطقه شیعه نشین در سوریه را تبریک گفتند

خبرگزاری رسا ـ دو تن از علمای اهل تسنن سوریه، آزادی نبل و الزهرا از سوی نیروهای مقاومت اسلامی در سوریه را تبریک گفتند.
شيخ صهيب حبلي

 

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ صهیب الحبلی از روحانیان اهل تسنن لبنان، آزادی دو منطقه شیعه نشین نبل و الزهراء در سوریه را تبریک گفت و افزود: این دستاورد که از سوی نیروهای مقاومت و ارتش سوریه حاصل شد، نشان دهنده به قهقهرا رفتن بیشتر و روزافزون تروریسم است.

 

وی تصریح کرد: کشورهای حامی تروریسم به ویژه ترکیه که آرزوی برپایی مجدد امپراتوری را در سوریه دارد نیز با شکست مواجه شده است. این مساله به فضل پایداری ارتش و ملت سوریه و ایستادگی نیروهای مقاومت حاصل شد.

 

از سوی دیگر، شیخ احمد القطان رییس جمعیت قولنا و العمل لبنان نیز با تبریک آزادی این دو منطقه گفت: دستاورد بزرگ و پیروزی دیگری بر دشمن صهیونیستی و تکفیری که درصدد گسیختگی میان امت عربی و اسلامی است، بدست آمد.

 

وی خاطر نشان ساخت: امیدواریم همه سوریه آزاد شده و امنیت و ثبات بر این کشور حاکم باشد. آرامش و امنیت و ثبات سوریه تنها با ناکامی پروژه صهیونیستی ـ آمریکایی و پیروان تکفیری آن محقق خواهد شد./980/ب903/د

ارسال نظرات
captcha