افزایش قابل توجه تعداد کانون های مساجد نسبت به سال گذشته
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی، شب گذشته در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه استان به تشریح خدمات دولت در طول یکسال گذشته پرداخت و اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی پیشتاز و الگوی سایر استان ها در خصوص تدوین و اجرای کامل سند تدبیر و توسعه است.
وی با بیان اینکه توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی و رفاهی مردم از سایر اولویتهای دولت تدبیر و امید است، خاطرنشان کرد: فضای پسابرجام فرصت مناسبی برای بازسازی اقتصاد کشور و سپردن این وظیفه خطیر به بخش غیر دولتی است، دولت تدبیر و امید سعی می کند دخالت خود در امر اقتصاد را کاهش داده و فقط در حوزههایی سرمایه گذاری کند که برای بخش خصوصی توجیه اقتصادی نداشته باشد.
جبارزاده با بیان اینکه سال آینده، سال شکوفایی اقتصادی استان و ایران اسلامی خواهد بود، گفت: از اصحاب رسانه می خواهیم تا به عنوان واسطه ای بین بخش مردمی و بخش دولتی، پیشنهادات و انتقادات مردمی را به گوش مدیران برسانند و در امر اطلاع رسانی فعالیتها و خدمات دولتمردان، یارای مدیران باشند.
وی به چهار دیدار خود با اقلیت های دینی و مذهبی استان اشاره و اظهار کرد: اقلیت های دینی ساکن در این استان نباید احساس کنند که شهروند درجه دو هستند. هرکسی با هر دین و مذهبی که در این استان زندگی می کند، شهروند ما محسوب میشود و ما نیز در راستای رفع مشکلات تک تک آنان تلاش میکنیم.
جبارزاده با اشاره به عناوین کسب شده مختلف برای استان و به ویژه تبریز پس از استقرار دولت تدبیر و امید، تصریح کرد: تبریز، شهر نمونه گردشگری جهان اسلام در سال 2018 جدیدترین عنوانی است که برای شهر اولینها در نظر گرفته شده است، پیش از این نیز انتخاب تبریز به عنوان پایتخت فرش دستباف جهان، عنوان دیگری است که می تواند در افزایش جذب گردشگر به تبریز و استان موثر باشد.
استاندار آذربایجانشرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری برنامههای شاخص فرهنگی و اجتماعی در تبریز اظهار داشت: خوشبختانه از ابتدای سالجاری به طور میانگین، هر ماه یک اتفاق و رویداد عظیم فرهنگی در تبریز برگزار شده است و این روند ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه طی امسال شاهد افزایش تعداد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد بوده ایم، افزود: تعداد کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان در سال گذشته، 900 مورد بود که در حال حاضر به یک هزار و 150 کانون در سراسر استان افزایش یافته است.
جبارزاده کمک به افزایش نشاط اجتماعی، اعزام گروههای فرهنگی و هنری به خارج از کشور و حضور در هفته فرهنگی استان در 10 کشور مختلف، رشد 25 درصدی چاپ کتاب در استان نسبت به سال 93، صدور مجوز فعالیت برای 55 پایگاه خبری، برگزاری نمایشگاه کتاب، نمایشگاه رسانههای دیجیتال، نمایشگاه قرآن و کتاب دفاع مقدس و ... از دیگر برنامهها و فعالیتهای فرهنگی استان برشمرد.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم تلاش تمامی دستگاه های مربوطه برای ایجاد زیرساختهای لازم در خصوص تبریز 2018 اظهار کرد: کمیسیون ویژهی ماده پنج در خصوص این مهم تشکیل شده است که برای تحقق اهداف مورد نظر در تبریز 2018، اقدامات لازم را انجام میدهد.
جبارزاده در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا وضعیت رد صلاحیت های داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در کاهش حضور و مشارکت مردم در انتخابات موثر خواهد بود یا خیر؟ اظهار داشت: نمایندگی مجلس شورای اسلامی، یک حق برخواسته از قانون اساسی است، به تمامی نهادهای قانونی کشور، ارزش و احترام قایل هستیم ولی عقلا و منطقا امکان شناسایی و احراز صلاحیت 12 هزار کاندیدا در عرض مدت بسیار محدود، امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: باید مشکلات را به صورت اساسی حل کنیم تا از بروز مشکلات در آینده نیز جلوگیری کنیم، تا زمانی که احزاب در نظام پارلمانی، روی کار نیایند مشکلات رفع نمی شود فعالیت و حضور احزاب هم باعث حفظ حق مردم و هم حفظ حق کشور و پیشرفت آن می شود./935/202/ب3