ریشه کنی فقر فرهنگی در بین مددجویان از وظایف مهم کمیته امداد است
وی با تأکید بر توانمندسازی و فرهنگ سازی فارغ التحصیلان دانشگاهی از سوی کمیته امداد، افزود: این نهاد باید در جهت ریشه کن کردن فقر در بین مردم قدم های مثبتی بردارد.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی خاطرنشان کرد: کمیته امداد به عنوان الگویی برای توانمند سازی، اشتغال، مسکن، بهره وری، کار حمایتی و جهادی در میان کشورها و دیگر نهادهای جهان تبدیل شده است.
وی با بیان این که کمیته امداد باید در جهت تشویق مردم به احسان، انفاق و نیکوکاری تلاش کند، اظهار داشت: این نهاد باید مردم را به این خدمات ترغیب و در جهت ریشه کنی فقر اقدام کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان استقلال اقتصادی را از دیگر وظایف کمیته امداد دانست و تصریح کرد: با حمایت مددجویان و بحث اشتغال زایی آنان اقتصاد مقاومتی را سرلوحه قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: در اقتصاد مقاومتی هر فردی با تکیه بر توانمندی های شخصی خویش توان برآورده کردن نیاز مندی های روز مره خود را داشته باشد.
امام جمعه خرم آباد یادآور شد: انسان باید با تکیه به توان داخلی، توجه به کشاورزی، منابع طبیعی، آب و خاک ایران در راستای محقق شدن اقتصاد مقاومتی و بحث خوداتکایی تلاش کنند.
وی در ادامه فقر فرهنگی را از دیگر مسائلی عنوان کرد که باید مورد توجه قرار گیرد و گفت: تعامل و همکاری کمیته امداد با دیگر نهادهای فرهنگی و اجرایی در این زمینه کارساز است و باید در جهت فرهنگ سازی بین مددجویان اقدام کنند.
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی با تأکید بر توجه و خدمت رسانی به مددجویان عشایر، عنوان کرد: با حمایت به موقع قشر عشایر می توان از مهاجرت آنان به شهر جلوگیری کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: مهاجرت عشایر به شهر موجب به وجود آمدن حاشیه نشینی و مشکلاتی برای اشتغال و مسکن این قشر خاص می شود.
نماینده ولی فقیه در لرستان، کمیته امداد را از ماندگارترین نهادهای حمایتی در جهت برطرف کردن محرومیت، توانمند سازی و ریشه کن کردن فقر اجتماعی، اقتصادی و معیشتی در کشور دانست و افزود: خدمات این نهاد در حمایت از مددجویان قابل تقدیر است./9459/202/ب1