روحانيت به مسايل روز دنيا آشنا باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حضرت آيت الله حسين نوري همداني از مراجع تقليد، صبح امروز، 25 مهرماه، در نخستين جلسه درس خارج فقه خود در مسجد اعظم گفت: روحانيت بايد از مسائل روز دنيا آگاه باشد و متناسب با آن تصميمگيري کند.
وي با بيان اينكه روشنگري و بيداري مردم از وظايف اساسي و مهم روحانيان و مبلغان دين است، اظهار داشت: امروز نهضت امام خميني(ره) خار چشم دشمنان و چراغ هدايت بشر است و روحانيان از اين فرصت بايد براي تبليغ اسلام تلاش کنند.
اين مرجع تقليد با يادآوري سالروز درگذشت سيدجمالدين اسدآبادي گفت: اين عالم مسلمان و متدين از بيدارگران شجاع بود که در بيداري مردم نقش بسزايي را ايفا کرد.
حضرت آيت الله نوري همداني در بخشي ديگري از سخنان خود گفت: در جهان امروز غربيها مانع اتحاد و پيشرفت جمهوري اسلامي ايران هستند و ما بايد با اتحاد و بيداري در برابر آنها بايستيم.
گفتني است، درس خارج فقه حضرت آيت الله نوري همداني هر روز از ساعت ده صبح در شبستان امام خميني (ره) حرم حضرت معصومه (س) برگزار مي شود.
اين مرجع تقليد به بررسي موضوع صلاة مسافر در درس خارج فقه خود مي پردازد.