عدم وابستگی به ظواهر و نیازهای کاذب جامعه ریشه در اقتصاد مقاومتی دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدشهاب الدین طباطبایی، امام جمعه کوهرنگ، صبح امروز در نخستین کلاس معارف مدیران این شهرستان در سال 95، با اشاره به در پیش بودن میلاد فرخنده بزرگ بانوی اسلام، حضرت زهرا(س)، ایشان را الگوی کامل و تمام عیاری در همه ابعاد وجودی خود دانست و تصریح کرد: جایگاه حضرت زهرا(س) آن قدر باعظمت و رفیع است که نه تنها الگویی برای زنان هستند، بلکه مردان نیز باید ایشان را الگوی خود در همه عرصه ها قرار دهند.
وی با بیان این که درباره نهادینه کردن و پردازش الگوی شخصیتی حضرت زهرا(س) در جامعه کار اصولی صورت نگرفته است، گفت: اگر نتوانستیم این الگو را به عنوان یک عینیتی برای سرمشق قرار دادن در همه ابعاد زندگی در جامعه مطرح کنیم، این مسأله به یقین کمی و کاستی دانش و توانایی ما را نشان می دهد و این یک خسران است.
امام جمعه کوهرنگ با اشاره به این که هیچ کس نمی تواند در زندگی حضرت زهرا(س) در تمام ابعاد آن اشتباهی پیدا کند مگر این که قصد تخریب و یا تحریف شخصیت ایشان را داشته باشد، افزود: حضرت زهرا(س) در تمامی ابعاد برای تمامی انسانها الگو هستند اما برجستهترین و کاملترین بُعد وجودی حضرت، بُعد دینی ایشان به ویژه در تربیت فرزندان خود است.
این مقام مسؤول با تأکید بر این که اگر ما به این باور رسیدیم و تأثیر دین را در زندگی دریافتیم، همه اعمال و کردار ما جهتگیری صحیح پیدا میکند، ابراز داشت: وابستگیهای ما در این دنیا به قدری زیاد شده است که از هدف اصلی خلقت دور شدهایم؛ اگر تلاش کنیم و هر مسلمانی به وظیفه خود عمل کند و دنبال این باشد که از دین و سبک زندگی دینی شناخت پیدا کند به این مهم دست مییابد.
حجت الاسلام طباطبایی با ابراز تأسف از این که غرب برای جامعه امروز ما در حال الگوسازی است در حالی که ما الگوهایی فراوانی داریم، خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی یک زن، خانهداری و تربیت فرزند است اما متأسفانه نوع نگرشی که در جامعه وجود دارد نشأت گرفته از غرب است که بر اساس آن بانوان ما تصور می کنند زمانی منزلت پیدا میکنند که درون اجتماع باشند.
وی با اشاره به بُعد اقتصادی زندگی حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع)، گفت: این بُعد که در خانه علی(ع) رعایت میشود ریشه در تفکر برنامهریزی دارد که حضرت علی(ع) در آن چنین به ما سفارش میکنند: «برنامهریزی اقتصادی درست سبب افزایش سرمایه و برنامهریزی اقتصادی نادرست سبب فقر و محرومیت میشود».
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کوهرنگ با اشاره به اقتصاد مقاومتی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی استقلال و آزادی و عدم وابستگی به ظواهری که اکنون بخش عمدهای از ناراحتی زندگی ما را شکل میدهد؛ مسائلی همچون چشم و همچشمیها و مقایسهها و تجملگراییها به دلیل وابستگی به ظواهر است.
این مقام مسؤول با بیان این که بسیاری از نیازهای امروز کاذب است، افزود: امروز هزینهها در جایی خرج میشود که نیازهای کاذب است و به ظواهر زندگی افراد محدود میشود؛ در برخی از موارد حتی نیاز زنان به اشتغال، نیاز واقعی نیست و آسیبهایی را هم برای جامعه در پی دارد.
امام جمعه کوهرنگ با اشاره به این که توجه به ظواهر در جامعه ما جدی است، اظهار داشت: یکی از بزرگ ترین عوارض زندگی امروز ما، چشم و همچشمی، گرایش به تجملات و لوکس پرستیهایی است که تنها ما را دچار زحمت و ناخوشی میکند؛ این نارضایتی در جسم و روح ما آنچنان تأثیری میگذارد که نمیتوانیم از زندگی خود لذت ببریم./9457/202/ب2