۳۰ مهر ۱۳۸۶ - ۱۲:۴۹
کد خبر: ۳۲۳۱۷
آيت‌الله نوري همداني:

دانش سرمايه اصلي ملت‌هاست

رسا، سرويس سياسي ـ حضرت آيت الله نوري همداني صبح امروز در ديدار فرماندهان و پاسداران نيروي زميني سپاه گفت: فراگيري دانش از جمله معارف اهل‌بيت(ع) است و بدون آن هيچ ملتي رشد نمي‌كند.
دانش سرمايه اصلي ملت‌هاست

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، حضرت آيت‌الله حسين نوري همداني از مراجع تقليد، صبح امروز، دوشنبه، سي‌ام مهرماه در ديدار با گروهي از مديران، فرماندهان و افسران رده‌هاي مختلف نيروي زميني سپاه از سراسر كشور با استناد به حديثي از ائمه(ع) به بيان اهميت علم پرداخت و گفت: فرا‌گيري دانش از جمله معارف اهل‌بيت(ع) است و بدون آن هيچ ملتي رشد نمي‌كند، از اين رو در اسلام نخستين گام براي رسيدن به قله كمال دانش‌اندوزي است.
وي با بيان اين‌كه بيشتر آيات قرآن درباره معاد، نبوت و ثواب و عقاب اعمال است، خاطرنشان كرد: از ديدگاه اسلام گام دوم براي رسيدن به سعادت و كمال، ايمان است، از اين رو انسان‌ها بايد به معاد، نبوت و توحيد، ايمان داشته باشند.
اين مرجع تقليد افزود: پس از ايمان، عمل به اعتقادات، گام ديگري براي رسيدن به سعادت و كمال است.
حضرت آيت الله نوري همداني در بخش ديگري از سخنان خود اظهار داشت: علماي جامعه‌شناسي بر اين باورند كه جوامع بشري مانند هر انساني داراي نقاط ضعف و قوت و بيداري و آگاهي است.
وي افزود: جامعه اسلامي هم همين‌گونه است و پيامبر(ص) از آغاز يك حكومت مقتدر و شكوهمند را بنا كرد و با قدرت، همه حاكمان قدرتمند را مطيع اسلام كرد.
اين مرجع تقليد تصريح كرد: پس از پيامبر(ص) جامعه اسلامي كم‌كم در برابر استكبار دچار خودكم‌بيني و خود‌باختگي شد و تا پيش از پيروزي انقلاب انقلاب اسلامي، وضعيت ايران به همين صورت بود.
وي در ادامه با اشاره به حديثي درباره اهميت شهر قم، گفت: در آخرالزمان بساط علم و دانش از نجف و كوفه برچيده مي‌شود و صداي اسلام از قم به سراسر جهان منتشر مي‌شود، اين نشانه فضيلت و اهميت شهر قم است و هركس در آخرالزمان بخواهد علم بياموزد و دين خود را حفظ كند، بايد به قم بيايد.
اين مدرس خارج فقه حوزه علميه قم خاطرنشان كرد: وقتي جامعه‌اي به خواب غفلت مي‌رود، بايد انسان بيدارگري باشد تا اين جامعه را متوجه اشتباه خود كند، در زمان ما اين بيدارگر يك فقيه شجاع، عادل، آگاه به امور زمان و بت‌شكن راستين، حضرت امام خميني(ره) بود.
وي در پايان خطاب به حاضران گفت: براي اين‌كه با افكار امام خميني(ره) آشنا شويد، بايد آثار امام از جمله صحيفه نور، دفتر تبيان و وصيتنامه ايشان را به‌طور دقيق مطالعه كنيد و آن‌ها را از كتاب‌هاي باليني خود قرار دهيد.

ارسال نظرات