مشکلات کشور ناشی از ویروس فساد سیاسی است
![حجت الاسلام شيخ احمد قبلان](/Original/1392/10/28/IMAGE635256487307656250.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام احمد قبلان، امام جمعه برج البراجنه بیروت در خطبه های نماز جمعه این هفته به مشکلات متعدد سیاسی و اقتصادی لبنان اشاره کرد و گفت: ویروس فساد در تمام ادارات و موسسات دولتی کشور اشاعه یافته و لبنان را به مثابه جسمی بیمار و ناکارآمد تبدیل کرده است.
وی افزود: دولتی که رییس جمهور در راس هرم آن نباشد مانند جسم بی سری است که کارآیی ندارد. از سوی دیگر سیاستمداران و مسؤولان نیز تنها در اندیشه ثروت اندوزی بوده و مشکلات مردم را به کلی فراموش کرده اند.
این روحانی لبنانی خطاب به سیاستمداران و مسؤولان فاسد گفت: شما با همه چیز تجارت کردید، با زباله های انباشته شده، با گندم های سرطان زا، با شبکه اینترنت و برق کشور و اکنون در حال بازی کردن با سرنوشت مردم هستید. هر وعده ای که دادید خلاف آن عمل کردید و تمام سخنان شما کذب بود.
امام جمعه برج البراجنه تصریح کرد: کشور باید از فضای کشمکش طایفه ای و مذهبی خارج شود و تنها با اراده راستین از سوی دولت است که کشور رو به سامان یافتن گام برمی دارد. همکاری صادقانه و دلسوزانه همه طرف ها و احزاب سیاسی در آبادانی کشور شرط است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مسؤولان کشور نباید مسایل مربوط به مردم را دستاویزی برای جریانات سیاسی و موضوع اقدامات طایفه گرایانه خود کنند. برطرف کردن مشکلات مردم در صدر همه مسایل کشور است./1321/ب902/د